Author Topic: Help  (Read 2302 times)

2020-03-24, 13:50:20

Ehabhd

  • Active Users
  • **
  • Posts: 50
  • Life is a good journey
    • View Profile
Can you please tell me how to fix this problem
« Last Edit: 2020-03-25, 11:43:20 by Ehabhd »
EHABHD Corona Renderer user ARCHICAD,CINEMA4D

2020-03-24, 23:07:06
Reply #1

spr0ckets

  • Active Users
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile
Update your graphics card drivers.

Actually, before you do that make sure you Graphics card is actually capable of being used for the Denoiser Algorithm and is up to standard.

2020-03-25, 11:36:14
Reply #2

Ehabhd

  • Active Users
  • **
  • Posts: 50
  • Life is a good journey
    • View Profile
Update your graphics card drivers.

Actually, before you do that make sure you Graphics card is actually capable of being used for the Denoiser Algorithm and is up to standard.
My graphic card IS  RTX 2070
EHABHD Corona Renderer user ARCHICAD,CINEMA4D

2020-03-25, 12:49:26
Reply #3

alexhajdu

  • Active Users
  • **
  • Posts: 233
  • SW engineer - ArchiCAD
    • View Profile
It's about drivers, not about graphic card model. Please update drivers, restart computer and try again.


2020-03-25, 20:48:14
Reply #5

spr0ckets

  • Active Users
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile
It's about drivers, not about graphic card model. Please update drivers, restart computer and try again.

I only mentioned he check the model because I was under the impression that the new NVIDIA denoiser only works with NVIDIA video cards (and not AMD cards, for instance) and also that they had to be the most recent versions.

RTX 2070 as he mentions it, should be up to scratch, which means its probably a driver issue.
You'd be surprised to find out how many people out there don't even know what model or make the graphics card they have in their machine actually is.
Especially if its people who didn't build or spec their rigs themselves.

2020-03-31, 10:02:34
Reply #6

alexhajdu

  • Active Users
  • **
  • Posts: 233
  • SW engineer - ArchiCAD
    • View Profile
Was your issue fixed?

2020-03-31, 11:38:35
Reply #7

Ehabhd

  • Active Users
  • **
  • Posts: 50
  • Life is a good journey
    • View Profile
No I have the latest version of Nvidia drivers update but it's still not working but as it is for preview only I'm using high quality for now
EHABHD Corona Renderer user ARCHICAD,CINEMA4D

2020-04-02, 09:14:11
Reply #8

alexhajdu

  • Active Users
  • **
  • Posts: 233
  • SW engineer - ArchiCAD
    • View Profile
High-quality denoising is a way to go of course. Have you tried steps Maru was mentioning?

2020-04-02, 17:43:53
Reply #9

SAFS

  • Active Users
  • **
  • Posts: 22
    • View Profile
I have the same issue, I've updated drivers and also tried to install Corona with offline denoiser but it didn't help.