Corona Renderer Forum

General Category => Porting and API => [Archive] Corona Renderer for ARCHICAD => Topic started by: Ehabhd on 2020-03-24, 13:50:20

Title: Help
Post by: Ehabhd on 2020-03-24, 13:50:20
Can you please tell me how to fix this problem
Title: Re: Help
Post by: spr0ckets on 2020-03-24, 23:07:06
Update your graphics card drivers.

Actually, before you do that make sure you Graphics card is actually capable of being used for the Denoiser Algorithm and is up to standard.
Title: Re: Help
Post by: Ehabhd on 2020-03-25, 11:36:14
Update your graphics card drivers.

Actually, before you do that make sure you Graphics card is actually capable of being used for the Denoiser Algorithm and is up to standard.
My graphic card IS  RTX 2070
Title: Re: Help
Post by: alexhajdu on 2020-03-25, 12:49:26
It's about drivers, not about graphic card model. Please update drivers, restart computer and try again.
Title: Re: Help
Post by: maru on 2020-03-25, 14:56:15
Following the 3ds Max guides can be helpful in such cases too: https://coronarenderer.freshdesk.com/support/solutions/articles/12000048205-nvidia-gpu-ai-denoiser-errors
Title: Re: Help
Post by: spr0ckets on 2020-03-25, 20:48:14
It's about drivers, not about graphic card model. Please update drivers, restart computer and try again.

I only mentioned he check the model because I was under the impression that the new NVIDIA denoiser only works with NVIDIA video cards (and not AMD cards, for instance) and also that they had to be the most recent versions.

RTX 2070 as he mentions it, should be up to scratch, which means its probably a driver issue.
You'd be surprised to find out how many people out there don't even know what model or make the graphics card they have in their machine actually is.
Especially if its people who didn't build or spec their rigs themselves.
Title: Re: Help
Post by: alexhajdu on 2020-03-31, 10:02:34
Was your issue fixed?
Title: Re: Help
Post by: Ehabhd on 2020-03-31, 11:38:35
No I have the latest version of Nvidia drivers update but it's still not working but as it is for preview only I'm using high quality for now
Title: Re: Help
Post by: alexhajdu on 2020-04-02, 09:14:11
High-quality denoising is a way to go of course. Have you tried steps Maru was mentioning?
Title: Re: Help
Post by: SAFS on 2020-04-02, 17:43:53
I have the same issue, I've updated drivers and also tried to install Corona with offline denoiser but it didn't help.