Author Topic: Corona Scatter Camera Clipping  (Read 3294 times)

2015-10-13, 13:48:06

Torsten

  • Active Users
  • **
  • Posts: 78
    • View Profile
Recently i found somewhere on this forum that it is possible to use camera clipping on coronascatter.
I can't seem to find this again, and i really want to use it. Is this only in the daily builds? or am i overlooking the function?

2015-10-13, 14:01:42
Reply #1

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 11894
  • Marcin
    • View Profile
I suppose you mean this custom solution by Romullus:
https://forum.corona-renderer.com/index.php/topic,2466.msg62661.html#msg62661

But unfortunately he did did not explain how he made it (yet). :)
Marcin Miodek | chaos-corona.com
Chaos Corona Support Team Lead | contact us

2015-10-13, 14:09:36
Reply #2

Torsten

  • Active Users
  • **
  • Posts: 78
    • View Profile
Yes, that was it. Would really like to see this implemented, my scatter count is very large with grasses, plants, trees.
I guess we'll just wait ;-)

2015-10-13, 14:44:10
Reply #3

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 8074
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
I think i just accidently downloaded leaked build with some fancy features for future and there was this thing :]

I'll try to find some time this evening and will show how to do this in tips & tricks topic. It's just a camera mapping basically.
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2015-10-14, 12:00:37
Reply #4

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 8074
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures