Author Topic: Corona for Cinema 4D started  (Read 143723 times)

2014-04-04, 14:26:06
Reply #90

Rhodesy

  • Active Users
  • **
  • Posts: 481
    • View Profile
Yes great news. Would be nice to keep the updates coming. Thanks for your time.

2014-04-04, 18:03:57
Reply #91

shevchenkoserj

  • Active Users
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
and the proof from C4D

It goes, i cant believe. I hope it happens. You are the best! Wish luck.
waiting as noting else
Corona is developed by the artists for the artists

2014-04-04, 19:31:31
Reply #92

shevchenkoserj

  • Active Users
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
if one day you would need a beta-testers, im with pleasure
Corona is developed by the artists for the artists

2014-04-04, 20:54:15
Reply #93

fco3d

  • Active Users
  • **
  • Posts: 55
    • View Profile
The problem was that last time I checked the developer was not interested in money, so a personal change may be necessary

Well if it is not about money then what else we can say or do to motivate this programmer!!!
There is people dying on the streets now wondering when Corona for Cinema 4D will be available, North and South Korea are about to start a war to find who get the first copy.  Brazil will not participate of the next Soccer world coup unless Corona for Cinema is release... that work for you?? :) :)


Very nice update, very much refined than the first one congratulations.
I am pretty sure there is plenty people ready for beta test this, we are just missing developers!! I can't believe it.

I am still holding hope, I don't want to spend in V-Ray to later find out that Corona is out I rather spend my money in this engine.

2014-04-04, 21:47:14
Reply #94

Marvey

  • Active Users
  • **
  • Posts: 200
    • View Profile
Nice news! waiting to give a try on it when it comes out!
 
Fco3d: well done.. wait first for corona!, i made the mistake to buy c4dvray in last july 2013... full of bugs, arrogant developer.. welll what a mess...
 regards

2014-04-04, 22:16:15
Reply #95

Han

  • Active Users
  • **
  • Posts: 61
  • CG generalist
    • View Profile
Good news! Run the project on kickstarter. Yes, we understand that we have to also pay for a license.

2014-04-05, 00:39:22
Reply #96

fco3d

  • Active Users
  • **
  • Posts: 55
    • View Profile
Looking at the screen shot, and I know it may be a early stage question but, Cinema 4D has a rather not efficient Sky system, I see that the Corona Test look really good, are you guys implementing the Corona Shader using Cinemas Sky? or you have a specific Sky system ?
Thanks

2014-04-05, 07:40:02
Reply #97

ondrike

  • Active Users
  • **
  • Posts: 95
    • View Profile
There is cinema sky object with tag corona sky same as corona sky in 3ds max.
Corona brought joy to sad world of 3Ds Max :)

2014-04-05, 07:54:33
Reply #98

shevchenkoserj

  • Active Users
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
Some fun-art inspired by test renders
Corona is developed by the artists for the artists

2014-04-05, 08:57:47
Reply #99

ondrike

  • Active Users
  • **
  • Posts: 95
    • View Profile
another one
Corona brought joy to sad world of 3Ds Max :)

2014-04-05, 09:22:21
Reply #100

shevchenkoserj

  • Active Users
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
another one

wow! it is a holiday today! yeah!
Corona is developed by the artists for the artists

2014-04-05, 09:55:06
Reply #101

hankusp

  • Active Users
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
great - Corona light and tonemapping is wonderfull. Good to see it in C4d

2014-04-05, 10:04:03
Reply #102

ondrike

  • Active Users
  • **
  • Posts: 95
    • View Profile
in this stage there is only sky/sun supported and that's it.. no lights, no portals, no HDCache settings, really nothing :) only Corona Core, but still - renders looks great
« Last Edit: 2014-04-05, 20:35:19 by ondrike »
Corona brought joy to sad world of 3Ds Max :)

2014-04-05, 17:30:44
Reply #103

Marvey

  • Active Users
  • **
  • Posts: 200
    • View Profile
nice work ondrike! keep us updated :)
regards

2014-04-06, 01:33:13
Reply #104

fco3d

  • Active Users
  • **
  • Posts: 55
    • View Profile
exellent Ondrike.  I was about to ask if those render had HDcache as second bounce because the small noise, but I am very glade it is working so far.  You guys are making a revolution you know that Keep the great work!