Author Topic: Dock Cosmos in C4D UI  (Read 1089 times)

2023-07-06, 09:35:11

tuami

  • Active Users
  • **
  • Posts: 161
    • View Profile
hello, i read that the corona material library system will be integrated into cosmos.

https://trello.com/c/CnYaaKq8/131-unify-cosmos-and-corona-material-library

Since Cosmos is (currently) not dockable in the Cinema 4D layout, I wonder how this will look in the future. Would be wonderful the possibility to dock Cosmos in Cinema 4D Layout.
« Last Edit: 2023-07-06, 17:06:59 by maru »

2023-07-07, 20:03:24
Reply #1

jojorender

  • Active Users
  • **
  • Posts: 237
    • View Profile
Cosmos browser window is dockable like any other window.
Just drag into c4d layout and “save as startup layout”   

2023-07-17, 11:07:04
Reply #2

Beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 3747
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
hello, i read that the corona material library system will be integrated into cosmos.

https://trello.com/c/CnYaaKq8/131-unify-cosmos-and-corona-material-library

Since Cosmos is (currently) not dockable in the Cinema 4D layout, I wonder how this will look in the future. Would be wonderful the possibility to dock Cosmos in Cinema 4D Layout.

Hi there, we already have this logged as a feature request ;)
(Internal ID=952774183)
Bengamin Jerrems l chaos-corona.com
3D Support Specialist - Corona l contact us
Corona Uploader l Upload
Portfolio l Click me!

2023-07-17, 11:08:10
Reply #3

Beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 3747
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
Cosmos browser window is dockable like any other window.
Just drag into c4d layout and “save as startup layout”

This is not possible for Cosmos at this time but I'm happy to be proven wrong ;)


Bengamin Jerrems l chaos-corona.com
3D Support Specialist - Corona l contact us
Corona Uploader l Upload
Portfolio l Click me!

2023-07-18, 02:36:21
Reply #4

jojorender

  • Active Users
  • **
  • Posts: 237
    • View Profile
Works on macOS, maybe not on Windows.

2023-07-25, 10:24:21
Reply #5

tuami

  • Active Users
  • **
  • Posts: 161
    • View Profile
on windows you cant dock cosmos in cinema 4d

2023-07-25, 14:55:35
Reply #6

Beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 3747
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
We will look into this ;)
Bengamin Jerrems l chaos-corona.com
3D Support Specialist - Corona l contact us
Corona Uploader l Upload
Portfolio l Click me!