Author Topic: Rope Dynamics not working in interactive rendering  (Read 708 times)

2022-10-20, 17:51:59

Ealexander

  • Active Users
  • **
  • Posts: 149
    • View Profile
    • evan alexander
Hello!  I'm RnDing some rope dynamics for an upcoming project.  I'm using C4D 2023 and the new Corona 09 release.  I have a few strands of rope twisting together, but when I turn on the IR, I get the ropes in their starting position only, but if I RENDER, it works normally and I am seeing the dynamics in action - see attached images.  Am I missing something obvious?  I'm on Windows 10.

Thanks,

e.

2022-10-21, 13:21:29
Reply #1

masterzone

  • Active Users
  • **
  • Posts: 98
  • CGI Generalist since 1998
    • View Profile
    • ZuccherodiKanna
Some issue occurs when you using specific tools as dynamics or something similar...some times if the tools has the cache features you can use interactive render too, otherwise you can't do nothing for to make it works in real time......
Alex
| www.c4dzone.com
| Italian Maxon Training Center
| www.zuccherodikanna.com
| Italian based CGI Studio

2022-10-27, 15:52:48
Reply #2

Ealexander

  • Active Users
  • **
  • Posts: 149
    • View Profile
    • evan alexander
Well, in a quick test, cloth seems to work just fine, but not Ropes.

2022-10-27, 17:18:50
Reply #3

Beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 3004
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
It might be related to some kind of PLA (Point level animation), but we will need to look into it though to be sure. Please feel free to submit a sample scene which would be very helpful. :)
Bengamin Jerrems l chaos-corona.com
Chaos Corona Support Representative l contact us
Corona Uploader l Upload
Portfolio l Click me!