Author Topic: REBUS RenderFarm  (Read 117030 times)

2017-02-28, 04:42:41
Reply #165

Caue Rodrigues

  • Active Users
  • **
  • Posts: 178
    • View Profile
    • Studio IKI
Can you contact Rebus about this? If you wish, we can contact them on your behalf.

Hey Maru, sorry about delay.
They answered me same day.
I´ll paste their answer:

"Hello,

the 26 seconds per frame are what your render point limit will buy you on our machines. The noise level as a terminator will not work on the farm. Sorry!"


2017-02-28, 17:28:01
Reply #166

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 10387
  • Marcin
    • View Profile
We'll look into this. AFAIK Corona 1.6 has adaptivity for slaves, so maybe that will help here.

2017-03-15, 19:22:13
Reply #167

lupaz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 543
    • View Profile
.Cexr output is vital in my workflow as is the lightmixer element. I have a ridiculous amount of images to render and my only concern is not being able to make use of these features when submitting to Rebus.

Any idea how long it might take to implement .cexr output so I can consider Rebus for future projects?

Hi there.
Just wanted to know if this is currently possible or if there are any issues with cexr/rebusfarm

Thanks

2017-03-20, 14:04:25
Reply #168

Tanakov

  • Active Users
  • **
  • Posts: 801
  • Corona is faster than diarrhea
    • View Profile
    • https://www.behance.net/Gringott
.Cexr output is vital in my workflow as is the lightmixer element. I have a ridiculous amount of images to render and my only concern is not being able to make use of these features when submitting to Rebus.

Any idea how long it might take to implement .cexr output so I can consider Rebus for future projects?

Hi there.
Just wanted to know if this is currently possible or if there are any issues with cexr/rebusfarm

Thanks

Why not normal exr fullfloat with render elements attached? What would be the difference?
Corona since 2014.06.02
https://www.behance.net/Gringott

2017-04-25, 22:44:29
Reply #169

vicmds

  • Active Users
  • **
  • Posts: 54
    • View Profile
Are they supporting 1.6 already? If so, do I need to update RebusDrop manually or something?

2017-04-26, 22:49:34
Reply #170

filipskrzat

  • Active Users
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Are they supporting 1.6 already? If so, do I need to update RebusDrop manually or something?

bump

2017-04-27, 10:12:26
Reply #171

LKEdesign

  • Active Users
  • **
  • Posts: 83
  • I'm addicted to Corona Render and I need NO cure.
    • View Profile
    • LKE Design Web-site
Are they supporting 1.6 already? If so, do I need to update RebusDrop manually or something?

- and how far is RebusFarm/Corona in the development of saving Corona EXR files - This would really be a major step forward.
All the best,
LKE Design
See my work at: http://www.lkedesign.dk/en/portfolio_en.html

2017-05-02, 13:18:48
Reply #172

filipskrzat

  • Active Users
  • **
  • Posts: 75
    • View Profile
Update :

"Hello,

Sorry, our update specialist is not in the office atm. Please check our news section for a possible update, most likely early next week.

best regards / beste grüsse,"

2017-05-10, 09:05:10
Reply #173

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 10387
  • Marcin
    • View Profile
The news from RebusFarm are that they now support Corona Renderer 1.6, however the CXR format is not yet supported.
The support for CXR will be added as soon as possible, probably this or next week.

If you experience any issues with Corona Renderer 1.6 and RebusFarm services, pleas report them to us at support@corona-renderer.com, or to RebusFarm directly at info@rebusfarm.net.

2017-05-10, 11:12:12
Reply #174

vicmds

  • Active Users
  • **
  • Posts: 54
    • View Profile
Thank you, maru. CXR is going to come in handy.

But they don't seem to support denoising at the moment either, after the update. Smartcheck returns an error saying "Denoise not yet supported". Any word on that?

2017-05-12, 15:39:18
Reply #175

archimi

  • Active Users
  • **
  • Posts: 19
    • View Profile

Hello,

Concerning the problem of "Denoise not yet supported", here is the answer that I received from Rebus: "At the moment we don't support denoise for Corona 1.6. Unfortunately we have no ETA, but if it will be supported, you should also don't get anymore this error. I would suggest you to submit without denoise and set it later manually as a post effect."
 

2017-05-12, 17:18:56
Reply #176

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 10387
  • Marcin
    • View Profile
...I would suggest you to submit without denoise and set it later manually as a post effect."
and this needs the CXR format, so unfortunately it looks like now we can only wait...

2017-05-25, 16:55:33
Reply #177

lupaz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 543
    • View Profile
Quote
submit without denoise and set it later manually as a post effect."

Any suggestions to do this?
I use AE. Should I render certain render elements to denoise in post?
Thanks.

2017-05-25, 17:24:51
Reply #178

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 10387
  • Marcin
    • View Profile
The easiest method is saving to cxr format and denoising in our Corona Image Editor, provided that the denoising data was baked into the image ("gather data for later" option in denoising settings).

2017-05-25, 17:55:32
Reply #179

lupaz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 543
    • View Profile
Thanks.
But CXR is not supported by Rebusfarm yet, no?
So it really wouldn't work with them.

Is there a second best for animations rendered in a farm?
Like a plugin for AE that could have nice results with the type of noise produced in corona?

(Or maybe a different render farm all together?)

Really appreciate it!