Author Topic: Proxy car mesh not rendering properly.  (Read 2731 times)

2014-03-24, 17:09:43

abhigandhi

  • Active Users
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
Hi,
I have installed Alpha 6 yesterday.
The Corona proxy cars which I had created in alpha 5 are not rendering properly. Have tried 'Reload from disk'.
Whereas the trees (they are also Corona Proxies) are rendering correct.

Here are 2 images of 2 separate cars.
Please check and let me know.
Thanks.

2014-03-24, 17:31:35
Reply #1

abhigandhi

  • Active Users
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
And here is update :

I tried merging max files ( no proxy)
Out of the 2 cars, one rendered fine and another has issues.

Please check and let me know.
Thanks.

2014-03-24, 17:34:11
Reply #2

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 8923
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
Is there any object with displacement in your scene?
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2014-03-24, 17:37:48
Reply #3

abhigandhi

  • Active Users
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
Thanks for quick reply KM.

No there is no object with displacement.
This problem came only after I merged the car proxies.


2014-03-24, 17:43:57
Reply #4

abhigandhi

  • Active Users
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
I checked the car mesh elements the only modifiers used are Mesh smooth and Symmetry.
No material has displacement.

2014-03-24, 17:48:40
Reply #5

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 8923
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
Ok, can you upload me the scene (http://corona-renderer.com/upload)?
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2014-03-24, 17:58:32
Reply #6

abhigandhi

  • Active Users
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
Sorry my mistake!
Sorry for bothering Keymaster.
I have zeroed down mesh elements of the car one by one.
And found that Displacement is a tab ( in materials) where the reflectors of car tail lamp had displacement.
When I turned it off, it is working fine!

Thanks for your support.
If you wish, you can remove this post, so as to avoid confusion of readers.

Thanks for the fabulous product!