Author Topic: a nimation with voronoi deformer  (Read 1827 times)

2020-11-05, 21:10:52

celmar

  • Active Users
  • **
  • Posts: 156
    • View Profile
hello!!! there is a problem between corona and the voronoi deformer? i can see the fragments with the interactive rendering, but the vfb refuses to render them... is there a solution???? thank you!

2020-11-06, 01:56:49
Reply #1

burnin

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1198
    • View Profile
IR/IV work a bit inconsistent (a few random occurring glitches selecting & playing in viewport - nothing defintive) In any case, renders fine.
[W10, R23, Corona 7.0 daily Oct 23 2020]
BTWHow does it go when you bake the sim (apply mograph cache to deformer & bake it)?

2020-11-06, 11:31:11
Reply #2

celmar

  • Active Users
  • **
  • Posts: 156
    • View Profile
thnak you, Burnin!... but unfortunely it doesn't work, even after baking the animation... I try to join a light version of the scene!

2020-11-06, 14:28:56
Reply #3

burnin

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1198
    • View Profile
In your example there's pure glass for matter consequently rendering object, its parts 'invisible'.
Otherwise, it's fine...


2020-11-06, 15:01:42
Reply #4

TomG

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 4033
    • View Profile
All seems fine here too. Having something for the glass to reflect/refract (e.g. an HDRI environment, or a surrounding scene) may determine how visible the parts are (if they have a plain colored background, with nothing to reflect and refract, they may just blend in with that background). The scene didn't come with any lighting, so I am not sure what you have set up in your version (you never showed any examples of the output you are getting, for instance).

2020-11-07, 10:11:04
Reply #5

celmar

  • Active Users
  • **
  • Posts: 156
    • View Profile
well, I know I often ask on this forum some very naive questions, but still, it's not just the glass material, guys ... I attach the interactive screenshots-vfb... If it works for you, I'm totally perplexed! thank you for your tests, anyway!!!!

2020-11-07, 10:19:38
Reply #6

celmar

  • Active Users
  • **
  • Posts: 156
    • View Profile
well, I never use the r21 but I have it... I ve tried, and it works, the  vfb "see" the scene.... Seems that it is not a corona question, but that  I have to re install the r20 c4d!!! thank you for helping!!!