Author Topic: render instances  (Read 1347 times)

2020-01-07, 18:57:36

celmar

  • Active Users
  • **
  • Posts: 99
    • View Profile
hello!!!   I have a collar, lot of pieces...  In the interactive rendering, everything appear, but in the vfb render, the instances aren't rendered!!!!  thank you for help!!!!

2020-01-07, 20:31:34
Reply #1

celmar

  • Active Users
  • **
  • Posts: 99
    • View Profile
well, I have a path: I import in the scene an object,  with inside 40 objects...  When I instance one of these 40, the instances aren't rendered... I also instance a single object... In that case, the instances are rendered... It woud be useful to solve the instance render problem when importing a group, well, for me, anyway, as I model mainly in rhino, and so import groups!

2020-01-08, 10:15:36
Reply #2

houska

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1513
  • Cestmir Houska
    • View Profile
Hi celmar, we will definitely look at this issue in the current release (V6), as it's been bugging us for some time. In the meantime, I suggest you change all the render instances to normal instances. That should help!

2020-02-12, 21:40:45
Reply #3

BLADE

  • Active Users
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
Good luck with that! I reported this bug many years ago as I had the same error with C4d Physical Render.
But Maxon did not care ...
... never underestimate the power of a dark clown ...
C4D R20 Studio on Win10, Intel i9-9900K, RTX2080Ti
C4D R20 Studio on macOs 10.13.6 on iMac 27" i7 End 2015