Author Topic: Render not saved in the history  (Read 1292 times)

2019-12-12, 09:32:05

bango74

  • Active Users
  • **
  • Posts: 66
    • View Profile
Good morning, it is the second time in two days that in the evening I prepare the takes for the views to be rendered, I launch the views for the night, and in the morning when I return to the office I find the images all rendered but not saved, and therefore not present in the vfb history, I do not understand where to intervene, because it is an operation that in these two years I have always done and I have never encountered any problems, moreover, I did tests on the same files with low resolution images and everything seems to work, therefore even more difficult looking for the problem, I hope to solve this problem which is causing me serious delays for deliveries, thanks.
Cinema 4d r18
Corona v5

2019-12-12, 10:36:58
Reply #1

beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1698
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
Hi there, out of curiosity, can you also try this using the standard renderer at the full resolution? I am interested to know if it is a limitation of Takes or if it's Corona related. Thanks.
« Last Edit: 2019-12-12, 11:21:35 by beanzvision »

2019-12-12, 11:20:27
Reply #2

bango74

  • Active Users
  • **
  • Posts: 66
    • View Profile
Hi Beanz, I could also try to render standard but I don't think it depends on a limitation of takes, I think so because I often render at that resolution using the takes at least two or three times a week for at least two years, and it's the first time that happens to me , I would like to investigate the fact that the files once rendered remain in the history folder for some time and then delete themselves, because of what I don't know but it's the only thing that comes to mind.