Author Topic: Projector and NaN  (Read 4052 times)

2019-09-02, 00:27:12

Cinemike

  • Active Users
  • **
  • Posts: 633
    • View Profile
A requester asked me to send this scene to the support and I am happy to oblige:
Win 10, C4D R20, Corona latest V5 daily. IR in the viewport.

The NaNny regularly and reliably appears when I dial up the offset in the projector shader.
« Last Edit: 2019-09-02, 18:55:30 by Cinemike »

2020-01-21, 21:39:43
Reply #1

Cinemike

  • Active Users
  • **
  • Posts: 633
    • View Profile
Still happens reliably.

2020-01-23, 16:55:02
Reply #2

beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1737
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
Hmm, thanks for letting us know. I don't get a NaN warning on my end but I do get that yellow cast if changing the material colours.
« Last Edit: 2020-01-24, 11:54:21 by beanzvision »

2020-01-23, 20:00:24
Reply #3

Cinemike

  • Active Users
  • **
  • Posts: 633
    • View Profile
I agree, the NaN warning sometimes takes a bit to appear, the yellow comes immediately.

I do get that yellow cast if hanging the material colours.

Capital punishment - poor colours ;)

2020-01-24, 12:06:16
Reply #4

beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1737
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
I agree, the NaN warning sometimes takes a bit to appear, the yellow comes immediately.

I do get that yellow cast if hanging the material colours.

Capital punishment - poor colours ;)

Hi Mike, can you please test this again using the new sky object and load your Projector/checkerboard shader into the input slot? I tested it here and can confirm that the colour cast is no longer an issue. Thx


2020-01-24, 19:33:39
Reply #5

Cinemike

  • Active Users
  • **
  • Posts: 633
    • View Profile
The sky is no longer affected, the cube still is. Which I consider really strange.

No NaN messages appeared.