Author Topic: Is .exr file supported?  (Read 3089 times)

2018-11-23, 06:02:13

William Yan

  • Active Users
  • **
  • Posts: 48
    • View Profile
Hello , I use exr file in the Tex button in sky, and it won't show the thumb and won't render out hdrsky. Is it because the exr file is too big?
it is 98mb.  Thank u!

2018-11-23, 08:01:04
Reply #1

spr0ckets

  • Active Users
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile


EXR format works fine for me here.

If I had to guess, I would say it's because you have that file in a folder that's labelled with Chinese characters and that sometimes causes problems for certain programs.
Try moving the EXR file to a different folder labelled in English and see if it works.



2018-11-24, 12:52:45
Reply #2

William Yan

  • Active Users
  • **
  • Posts: 48
    • View Profile
exact right! I  move these exr file to non-chinese location, it works! Thankyou!

2018-11-26, 10:38:56
Reply #3

Jarda

  • Active Users
  • **
  • Posts: 24
    • View Profile
Hi,
this discussion belongs to 'general'. Please use this channnel only for feature requests. Thanks!
Cheers,
Jarda (the Corona team)

2018-12-03, 11:27:40
Reply #4

Jan Špaček

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 58
    • View Profile
Hi, this is a bug in Corona, we should be able to load textures from directories with Chinese characters! Moved the post to the "bug reporting" section, I will get back to you when the bug is fixed.

2019-08-08, 09:26:52
Reply #5

alexhajdu

  • Active Users
  • **
  • Posts: 233
  • SW engineer - ArchiCAD
    • View Profile
There were locales improvements in the Corona4 so I'm marking this as a resolved issue.