Author Topic: material library not installed  (Read 1728 times)

2017-10-30, 10:23:27

DarcTheo

  • Active Users
  • **
  • Posts: 175
    • View Profile
Just updated to 1.7 on all the machines, some seem to be working others come up saying material library was not installed.
Tried re running custom instal with the library ticked, still doesn't work. Any fix?

2017-10-30, 10:28:09
Reply #1

Christa Noel

  • Active Users
  • **
  • Posts: 911
  • God bless us everyone
    • View Profile
    • dionch.studio
hi darcTheo, this helped me
Please try the following:
-uninstall Corona from the programs and features list
-go to disk cleanup in Windows, and clear temporary internet files
-open internet explorer and clean browsing cache
-Go to your X:\Users\yournamehere\AppData\Local\Autodesk\3dsMax\2015 - 64bit\ENU\en-US\plugcfg\
and remove the CoronaRendererMenus.ini file. You may also remove anything else with "Corona" in it if you wish.
-In 3ds Max run customize > customize user interface > menus tab > menus at bottom-left > find Corona and delete it (if it's there)

-Install Corona again

Let me know if that helps or not.

The library is installed into C:\Program Files\Corona\materials
https://forum.corona-renderer.com/index.php?topic=18026.msg113154#msg113154

2017-10-30, 10:31:12
Reply #2

DarcTheo

  • Active Users
  • **
  • Posts: 175
    • View Profile
ah thanks! i tried searching on the forum and it didn't find a similar thread =/ must have been bad search words.

I'll give this a try

2017-10-30, 11:17:59
Reply #3

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 10086
  • Marcin
    • View Profile