Author Topic: Corona Room (Blender Corona[standalone])  (Read 8279 times)

2017-01-07, 18:00:55

rigveda

  • Active Users
  • **
  • Posts: 15
    • View Profile
Made in Blender | Rendered in CORONA(Standalone)

Just doing PRACTICE


wish CORONA DEV's Brings UPDATE TO CORONA STANDALONE FOR BLENDER!
« Last Edit: 2019-12-15, 12:35:06 by rig »

2017-01-09, 08:27:03
Reply #1

warlock

  • Active Users
  • **
  • Posts: 55
    • View Profile
Like it very much.  Cool!

I like Blender, and I hope Corona supports Blender "well" and we use it as a default render engine for Blender...



2017-01-09, 08:35:48
Reply #2

Flamingo

  • Active Users
  • **
  • Posts: 101
  • Architectural Artist
    • View Profile
Very nice, except the buildings outside. The lines are wirred.

2017-01-09, 14:35:55
Reply #3

ts_berlin

  • Active Users
  • **
  • Posts: 31
    • View Profile
Hi...very nice!
Can U make atutorial, or better, if it is not commercial share the blender-files? I like to test Blender (with Corona) more deeply, but I can't find a first step (coming from 3dsmax/Softimage)

best, tom

2017-01-10, 08:14:49
Reply #4

rigveda

  • Active Users
  • **
  • Posts: 15
    • View Profile
THNX,glad you like it ^_^ . well as for the Corona's Blender support is not that much stable as 3DMAX, many features are not there but still it works. @warlock

THNX, its not the building with wired lines its a window glass with bump! @Flamingo

Hi ts_berlin
Well first get the Blender2.64(as this works for me for corona only) and there is plugin @blenderartist(google it "corona blender exporter") since you are 3DMAX user it wont be hard for you to use it I'm pretty sure about it and as for corona goes there it takes cares of everything from MATERIAL to RENDERING, JUST GIVE IT A TRY.
« Last Edit: 2020-07-27, 14:16:41 by rigveda »

2017-01-10, 10:58:49
Reply #5

ts_berlin

  • Active Users
  • **
  • Posts: 31
    • View Profile

2017-01-10, 14:16:25
Reply #6

burnin

  • Active Users
  • **
  • Posts: 995
    • View Profile
Note:
Corona works with latest Blender (2.78a)
Exporter here: Render Corona

Learning resources and a test scene from Chocofur:
- Corona & Blender tutorial (a bit dated, tho same still apply)
- House Breukelen 3D Scene (Created for Blender and Corona Renderer standalone.)

Nodes, UHD Cache, LUTs, Post pro FX, denoiser...  all is working, just be aware that this exporter still is W.I.P. So please, if you find any bugs or problems make a proper thread or Create Issue (BitBucket) with thorough description, steps to reproduce and possibly a scene file.

Keep it up ;)

2017-01-10, 14:40:55
Reply #7

ts_berlin

  • Active Users
  • **
  • Posts: 31
    • View Profile

2017-01-11, 17:53:51
Reply #8

rigveda

  • Active Users
  • **
  • Posts: 15
    • View Profile
@burnin  CORONA-BLENDER-EXPORTER 3.0 UPDATE EXISTS!!  I been using old "CBE"  with old CORONA-STANDALONE.

THIS GREAT NEWS.

« Last Edit: 2019-12-15, 12:37:22 by rig »

2020-07-27, 14:17:45
Reply #9

rigveda

  • Active Users
  • **
  • Posts: 15
    • View Profile
THNX,glad you like it ^_^ . well as for the Corona's Blender support is not that much stable as 3DMAX, many features are not there but still it works. @warlock

THNX, its not the building with wired lines its a window glass with bump map @Flamingo

Hi ts_berlin
Well first get the Blender2.64(as this works for me for corona only) and there is plugin @blenderartist(google it "corona blender exporter") since you are 3DMAX user it wont be hard for you to use it I'm pretty sure about it and as for corona goes there it takes cares of everything from MATERIAL to RENDERING, JUST GIVE IT A TRY.