Author Topic: Suspension of Corona Renderer for ARCHICAD development  (Read 9568 times)

2020-05-22, 14:15:54
Reply #15

TomG

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 3457
    • View Profile

2020-05-25, 08:33:47
Reply #16

alexhajdu

  • Active Users
  • **
  • Posts: 233
  • SW engineer - ArchiCAD
    • View Profile
No. It's still on hold. I'm working intensively on another project. We will inform you here on the forum when something changes.
« Last Edit: 2020-05-26, 08:34:14 by alexhajdu »

2020-05-25, 09:46:10
Reply #17

Philip kelly

  • Active Users
  • **
  • Posts: 315
    • View Profile
    • Sketchrender
ohhhhhhh ...what ya working on................? inquiring minds would like to know.
An unreal plugin?
Dell Precision T7910

2020-07-17, 10:16:20
Reply #18

raffe3003

  • Active Users
  • **
  • Posts: 29
    • View Profile

2020-07-17, 11:22:34
Reply #19

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 10388
  • Marcin
    • View Profile
ohhhhhhh ...what ya working on................? inquiring minds would like to know.
An unreal plugin?

As explained in the original message, Alex is now working in the Core team (that is: the core of Corona Renderer). As you know, developer are invaluable to us.

2020-07-22, 09:27:27
Reply #20

mauro_lck

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
we understand that it is difficult to update, to program, but the evolution of time on archicad is vital for many architects and visualizers, you must at least get to the final version!

2020-07-27, 22:25:49
Reply #21

raffe3003

  • Active Users
  • **
  • Posts: 29
    • View Profile
I know that development is suspended but — any chance to see plugin for Archicad 24?

2020-08-16, 05:05:48
Reply #22

archinan2g

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Someone knows how to activate the Alpha 5 now that this discontinued the Corona render for ArchiCad

2020-09-05, 23:09:45
Reply #23

chk_architect

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Please, make possible to use Corona Render for ArchiCAD 24. Without any changes, just make little update. I've try to install latest build to AC24, but it doesn't work.

2020-09-08, 15:12:54
Reply #24

sergo_sha

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Agree with chk_architect! Please just convert сurrent version to Archicad 24 without any changes! We are ready to wait for new core and functions as long as necessary.

2020-09-08, 21:03:39
Reply #25

Ehabhd

  • Active Users
  • **
  • Posts: 50
  • Life is a good journey
    • View Profile
I add my voice to their voice mak Corona render for archicad 24
EHABHD Corona Renderer user ARCHICAD,CINEMA4D

2020-09-21, 15:18:21
Reply #26

Ole

  • Active Users
  • **
  • Posts: 11
    • View Profile
A version for AC24 would be fantastic. Even in its current state Corona for Archicad is far better than the integrated cinerender.

Ole

2020-09-22, 15:32:55
Reply #27

Marvey

  • Active Users
  • **
  • Posts: 200
    • View Profile
I really hope corona team can continue this work on archicad in future, i use c4d with corona, and i use archicad too so would be nice to have a corona in future for archicad

2020-10-13, 10:15:48
Reply #28

ChrysMacZ

  • Users
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Hi all !! Very interesting by Corona for Archicad on Mac Os X too ! Actually I work with Archicad, save to Cinema 4D, convert all Archicad Materials to corona and render, the problem if I have structural modifications I must begin again theses steps.
+++ Corona for Archicad Mac OS X, thanx at all. ;-)

2020-10-22, 12:20:19
Reply #29

raffe3003

  • Active Users
  • **
  • Posts: 29
    • View Profile