Author Topic: Corona Renderer 1.7 for 3ds Max Daily Build  (Read 39764 times)

2017-08-05, 17:44:13
Reply #45

ac3dartist

  • Active Users
  • **
  • Posts: 10
    • View Profile

[/quote]

That's the reason for constant IR refresh ?

[/quote]

I solved constant IR refresh disabling the cam target, i don't know why but physical cam target is slightly flickering and this cause continuous refresh.

2017-08-07, 13:38:52
Reply #46

sinjongthae

  • Active Users
  • **
  • Posts: 20
    • View Profile
Does CoronaUVWRandomizer work with material that has more than 1 map??? Eg: diffuse, reflection, glossiness, bump, etc...
Im asking bcuz I only see one slot for one CoronaUWVRandomizer.

2017-08-07, 14:08:25
Reply #47

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 6671
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Of course it works, just put new uv randomizer for each map you want to randomize.
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2017-08-07, 15:45:13
Reply #48

sinjongthae

  • Active Users
  • **
  • Posts: 20
    • View Profile
Of course it works, just put new uv randomizer for each map you want to randomize.

With the same settings, I presume. Can't imagine how weird it would be if I forgot something, lol.
Although I hope it will soon only need 1 CoronaUWVRandomizer with bunch of slots for each CoronaMtl Map slots, that way seem easier to use. Sorry about that, it just came right in to my mind moment ago.

2017-08-07, 17:33:13
Reply #49

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 6671
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Well, you can always create something like this :] And you don't have to create from scratch everytime - save it to your matlib and reuse it when needed.
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2017-08-07, 19:20:30
Reply #50

sinjongthae

  • Active Users
  • **
  • Posts: 20
    • View Profile
Actually, This is what I really meant.

Sorry about the image though, Bcuz I rarely use forum. ^_^

2017-08-30, 12:13:13
Reply #51

joonior1985

  • Active Users
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
Hi there,

the images below are comparision between 1.6.2 and daily build of 1.7. Actually can't see the difference in noise level which is a surprise because I was hoping that "Massive speedup" will be at least visible :P


2017-08-30, 12:39:41
Reply #52

Ryuu

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 629
  • Michal
    • View Profile
Well, you shouldn't see any major difference between these two versions. The DMC sampler taken from VRay has already been present in 1.6.2 :)

2017-08-31, 21:30:18
Reply #53

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 8922
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
there are other speedups, but they are more specific - colored materials, lots of glass situations
Rendering is magic.
Private scene uploader | How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2017-09-18, 09:38:14
Reply #54

Jpjapers

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1365
    • View Profile
Can you add your own materials to the material libraries?
What about categories?

2017-09-18, 09:56:35
Reply #55

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 10184
  • Marcin
    • View Profile
Can you add your own materials to the material libraries?
What about categories?
Not yet, but both will be possible in the future, probably post-1.7.

2017-09-18, 10:10:39
Reply #56

Jpjapers

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1365
    • View Profile
Can you add your own materials to the material libraries?
What about categories?
Not yet, but both will be possible in the future, probably post-1.7.

Cool thanks. Would be a great feature to be able to categorise your own materials for those of us who with with the same matlibs often

2017-09-19, 19:27:35
Reply #57

3dvizual

  • Active Users
  • **
  • Posts: 26
    • View Profile
Would be great if you could override the exposure with the new Corona Cam. Hope this will be implemented.

2017-09-20, 11:00:01
Reply #58

Ludvik Koutny

  • VIP
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 2560
  • Just another user
    • View Profile
    • My Portfolio
Would be great if you could override the exposure with the new Corona Cam. Hope this will be implemented.

It's right there, in the Tone Mapping rollout. It's true that tone mapping is not directly related to exposure, so maybe it needs better place in the UI.

2017-09-29, 16:44:43
Reply #59

benlegentil

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
When using the RC3 on a HiDPI screen (Macbook pro running windows 10") the text of the unticked parameters in the VFB are much smaller (like they used to be before the HiDPI support) than when those parameters are ticked