Author Topic: mayaToCorona 0.47  (Read 22686 times)

2016-01-10, 15:42:22
Reply #15

RickToxik

  • Active Users
  • **
  • Posts: 42
    • View Profile
Hi Haggi,

  wow the ipr is pretty cool!  I think it's the most important feature of a renderer in maya : )

- I still can't use the round corner even after you say you have updated it, do I have the latest version of 0.47?  (downloaded today)
- I have crashes if I choose corona as the renderer of the material viewer in the 2016 hypershade
- I have crashes if I try to plug a texture in the area light color slot, they are probably unsupported I guess

It's cool to be able to load .hdr directly in maya.  Good work!!!  I think we will be soon at the point where corona could be tested in production on small projects.
Maya 2016, windows 10

2016-01-10, 23:30:08
Reply #16

haggi

  • Moderator
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 338
    • View Profile
Thanks for reporting. Indeed, the round corner should work again and 0.47 is the latest one.

2016-01-11, 14:55:13
Reply #17

TimSultan

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Hello Haggy!
My name is Sultan, I am a student from Kazakhstan. I have sent requests to your email, but didn't get a respond yet. Please, could you be so kind to check it?
I have been studying 3ds max and maya for a year by myself and I find corona renderer very convenient  renderer to use.
I would love to be able to have an opportunity to work with corona on maya and be your beta tester.
Currently I am doing a project, so be sure, I will keep posting a feedback.

Sincerely,
Sultan
timsultan.95@gmail.com
« Last Edit: 2016-01-11, 15:08:54 by TimSultan »

2016-01-15, 17:38:15
Reply #18

schelkov

  • Active Users
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
Hi! Where i can download materials like there is on resource page, for maya? ive downloaded but its for 3ds max

2016-01-16, 08:42:09
Reply #19

schelkov

  • Active Users
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
common question about corona. Which of the utilities are work in corona?

2016-01-16, 19:53:23
Reply #20

haggi

  • Moderator
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 338
    • View Profile
Corona shader presets for 3dsmax do not work for maya, sorry. If you want to know which shaders work, please have a look at the shaderDefinitions.txt in the mayaToCorona resources directory. There are all supported shaders defined inclusive their inputs and outputs.

2016-01-18, 15:49:06
Reply #21

schelkov

  • Active Users
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
in a scene i have 1.5 million poligons and it's very slow rendering, how i can speed it up? becouse in 3dsmax it's fine.

2016-01-19, 12:22:00
Reply #22

haggi

  • Moderator
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 338
    • View Profile
Do you use OSL file textures, if yes try to turn on the "No OSL" option in the corona section of the file texture node.

2016-01-21, 12:16:21
Reply #23

metken345

  • Active Users
  • **
  • Posts: 21
    • View Profile
When it will be released... We eagerly await... Please least a few screenshots :)

2016-01-21, 18:39:20
Reply #24

schelkov

  • Active Users
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
i do my test, how i can decrease a noise? p.s thanks for "no OSL" it's works!

2016-01-22, 10:17:23
Reply #25

haggi

  • Moderator
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 338
    • View Profile
When it will be released... We eagerly await... Please least a few screenshots :)
What do you mean exactly?

2016-01-22, 11:58:54
Reply #26

metken345

  • Active Users
  • **
  • Posts: 21
    • View Profile
corona renderer for maya when it will be ready for sale?

2016-01-22, 12:22:35
Reply #27

haggi

  • Moderator
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 338
    • View Profile
It will still take some time, there is no release date.

2016-01-22, 15:43:47
Reply #28

schelkov

  • Active Users
  • **
  • Posts: 13
    • View Profile
How i can replace vray mat (mentalray) to corona materials quickly?

2016-01-22, 15:54:18
Reply #29

haggi

  • Moderator
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 338
    • View Profile
There is no builtin material conversion support yet.

Maybe this helps:https://forum.corona-renderer.com/index.php/topic,7763.0.html