Corona Renderer Forum

Corona Renderer for 3ds Max => [Max] I need help! => Topic started by: darceb71 on 2015-06-19, 11:01:23

Title: Problem with install corona 1.1
Post by: darceb71 on 2015-06-19, 11:01:23
The corona installer "freezes" when installing, someone else exprienced this? Have tested on two pc's, same problem.
win7 x64 , max design 2014/2015
Title: Re: Problem with install corona 1.1
Post by: maru on 2015-06-22, 14:56:36
Hi, when does this happen? When you launch the installer or later? Can you post screenshot?
Title: Re: Problem with install corona 1.1
Post by: kolatsky on 2015-10-23, 12:04:18
Hi, when does this happen? When you launch the installer or later? Can you post screenshot?

I also have this problem on 2 computers..   All Corona installation freeeze  Alphaversions and 1.2 demo
Title: Re: Problem with install corona 1.1
Post by: maru on 2015-10-23, 13:56:43
Strange... I guess you could use process explorer to extract a dump file from the installer and then send it to us here or to support@corona-renderer.com . Here is a guide on that:
https://coronarenderer.freshdesk.com/support/solutions/articles/5000524006
( " 2. Reporting Error Messages or freezes " )
Title: Re: Problem with install corona 1.1
Post by: kolatsky on 2015-10-23, 20:11:39
I make mini and large dump file......    Mini dump i drop here  Big dump I Send to Corona Uploader. This from First computer. And in process Corona still run.... Sorry for my bad English
Title: Re: Problem with install corona 1.1
Post by: kolatsky on 2015-10-23, 20:20:57
I upload file debug in corona uploader....

Successfully uploaded as 1445624170_Archive.rar. Now please post the filename into your bug report thread.
Title: Re: Problem with install corona 1.1
Post by: SaY on 2015-10-26, 19:27:03
I have a same problem, corona 1.2.1
Was it resolved?
Title: Re: Problem with install corona 1.1
Post by: Ondra on 2015-10-27, 09:41:10
maybe this is really stupid suggestion, but... did you try clicking "next"? (We actually resolved one bug report with this advice ;))
Title: Re: Problem with install corona 1.1
Post by: romullus on 2015-10-27, 09:47:31
maybe this is really stupid suggestion, but... did you try clicking "next"? (We actually resolved one bug report with this advice ;))

Maybe this will convince you at last,  that to make buttons in grey colour wasn't brightest idea? :]
Title: Re: Problem with install corona 1.1
Post by: mitviz on 2015-10-28, 11:07:47
hahaha, yeah, the next button should stand out, most people are used to that by now after using installers for so long, when it pops out all looks greyed out and some people dont think to click next, hahaha, tooooo funnny
Title: Re: Problem with install corona 1.1
Post by: kolatsky on 2015-10-28, 11:23:06
Hah... This is solution )))))))
Title: Re: Problem with install corona 1.1
Post by: romullus on 2015-10-28, 11:49:35
Excellent! Good news is that from V1.3 those buttons will be in bright orange colour and something is telling me that this improvement may have highest ROI so far :]