Corona Renderer Forum

Corona Renderer for 3ds Max => [Max] Bug Reporting => [Max] Resolved Bugs => Topic started by: helge75 on 2013-03-19, 12:13:46

Title: Error loading Corona
Post by: helge75 on 2013-03-19, 12:13:46
 After installing the alpha 4 is such a mistake . Alfa 3 are normal, dayli builds are normal .  Alfa 4 does not allow your computer to boot.
Title: Re: Error loading Corona
Post by: maru on 2013-03-19, 15:07:16
Be sure to follow these instructions:
http://forum.corona-renderer.com/index.php/topic,2.msg2.html#msg2

Delete corona2012 and corona utils, then instal new version.
Title: Re: Error loading Corona
Post by: helge75 on 2013-03-19, 15:24:00
Be sure to follow these instructions:
http://forum.corona-renderer.com/index.php/topic,2.msg2.html#msg2

Delete corona2012 and corona utils, then instal new version.
I did so. I also installed on another max 2011, which had not been installed Corona, but it still fails.
Title: Re: Error loading Corona
Post by: Ondra on 2013-03-19, 16:15:42
It is probably redistributables installed wrong. Try to reinstall them, and if it does not help, locate msvcrt10.dll and copy it into 3dsmax folder
Title: Re: Error loading Corona
Post by: helge75 on 2013-03-20, 06:39:27
It is probably redistributables installed wrong. Try to reinstall them, and if it does not help, locate msvcrt10.dll and copy it into 3dsmax folder
It did not work. Probably have to work in one of the older versions Korona.
Title: Re: Error loading Corona
Post by: Ondra on 2013-03-21, 00:10:53
try downloading the archive again (or use the A4 version from dropbox, if you have the access), only thing changed from A3 was the need to have the additional libraries in 3dsmax root folder
Title: Re: Error loading Corona
Post by: helge75 on 2013-03-21, 06:50:21
try downloading the archive again (or use the A4 version from dropbox, if you have the access), only thing changed from A3 was the need to have the additional libraries in 3dsmax root folder
I put the 2011 MAX, or the 2012 Alpha 4 is not working. Alpha 3 works fine, I also have access to one of the old daily builds, he also works. To the folder you dropboks me banned.
Title: Re: Error loading Corona
Post by: Ondra on 2013-03-27, 17:11:09
The benchmark (http://forum.corona-renderer.com/index.php/topic,559.0.html) works?
Title: Re: Error loading Corona
Post by: helge75 on 2013-03-27, 17:22:30
Works.
Title: Re: Error loading Corona
Post by: Ondra on 2013-03-27, 17:36:34
have you tried different 3dsmax versions?
Title: Re: Error loading Corona
Post by: helge75 on 2013-03-27, 18:05:27
2011,2012.In addition to the russian "3D forum" yet one person a similar problem.
Title: Re: Error loading Corona
Post by: Ondra on 2013-03-27, 18:38:27
some random ideas
- Try running 3dsmax as administrator
- make sure folder C:\Users\your username\AppData\Local\Autodesk\3dsMax\version - 64bit\ENU\en-US\plugcfg\corona is created
- try downloading max 2013 demo and using corona there
Title: Re: Error loading Corona
Post by: helge75 on 2013-04-22, 07:49:49
"C:\Users\your username\AppData\Local\Autodesk\3dsMax\version - 64bit\ENU\en-US\plugcfg\corona " -This folder is not created
Title: Re: Error loading Corona
Post by: Ondra on 2013-04-22, 10:47:49
try creating it manually (did you substitute your username and max version in the path?)