Author Topic: Light visibility in viewport  (Read 392 times)

2021-07-21, 20:06:20

iancamarillo

  • Active Users
  • **
  • Posts: 278
    • View Profile
Hi,
Not sure why the light is not showing in viewport. I think it's because I'm creating a light, then turning on target, then moving the light to another layer and forgetting to move the target. This might be a Max bug and not corona. See attachments. Is this a bug? It's probably a button I clicked and don't remember.

I also had similar issues in the past (that may have been fixed) with corona camera targets resetting to zero and was never was sure if it's my workflow, something to do with switching between DOF override and target or a Max bug.


Thank you!




2021-07-21, 20:11:57
Reply #1

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 7206
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Just unhide the target, or make the light targetless and it should appear in the viewport. I don't know if it's max or Corona thing, but it's something i've learned to keep in mind.
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2021-07-21, 20:19:29
Reply #2

iancamarillo

  • Active Users
  • **
  • Posts: 278
    • View Profile
Got it. I’ll write a sticky. Do you know if this has been reported as a bug?

2021-07-21, 21:17:16
Reply #3

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 7206
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
No, i don't. To be honest, i'm not sure if it's a bug or a feature.
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2021-07-22, 14:51:07
Reply #4

GeorgeK

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 558
  • George
    • View Profile
Got it. I’ll write a sticky. Do you know if this has been reported as a bug?

Thank you for reporting this, this is highly likely a bug, reporting it for further investigation by the dev. team.

(Report ID=CRMAX-833)
For solutions and troubleshooting please visit - [link]
Please submit your tickets here - [link]