Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - celmar

Pages: [1] 2 3 ... 11
1
hello! the extension  "Forester" 2 come with shaders for Corona (3 by tree), and usually I don't change anything; it works fine, with the exception that trees needs often a light more, just to get them less dark...one in one another, I use not so often Forester, but it seems to work always fine... I join one of the last pict Idid with trees;

2
[C4D] General Discussion / Re: virtual beauty
« on: 2021-11-25, 11:45:52 »
thank you for answers!
yes, "use C4d color space" is checked...I don't know where to find "C4d Linear workflow"...?  I use a LUIT, is it one of the possible cause of the problem?
 I'm going to upload some parts of the scene, if possible (very heavy)...   Once again, it just occur when very large picture (15000 or16000 px) are calculated...

3
[C4D] General Discussion / strange reflection
« on: 2021-11-24, 17:31:08 »
hello!  does anyone would have an idea of the reflection shader in Corona able to match thjat effect of "broken" reflections?  I go nowhere on it since 2 hours; the closer I ve been is by tilting a bit the blanks!

4
[C4D] General Discussion / Re: virtual beauty
« on: 2021-11-22, 12:16:07 »
Well, so what's the answer? I'm going to have a lot of very large renderings in my December orders, it would be nice if there was a solution!

5
[C4D] General Discussion / Re: virtual beauty
« on: 2021-11-12, 16:10:53 »
I forgot: the render is in TGA...

6
[C4D] General Discussion / Re: virtual beauty
« on: 2021-11-12, 16:10:08 »
Hello! Thank you for your answers!
    in fact, most of the time, the "virtual" pass, with "no bloom no glare", is quite satisfactory, same density as the "beauty", but without the bloom effect;
 on the other hand, it doesn't work (see examples) it seems to me in general, in large formats; here, the size was 15500 square px; my machine is powerful, with 128 g of ram, the rendering is done without problems, but apparently the virtual pass is affected; it's a pity, because it's precisely in large formats, which "run" all night long, that having the three passes (bloom, beauty, and virtual) is interesting, whereas small formats, rendered in 1 hour, I can do two renders without difficulty!

7
[C4D] General Discussion / virtual beauty
« on: 2021-11-08, 20:59:24 »
Hello! in multipass renderings, the "virtual beauty" pass, by checking "no bloom no glare" is supposed to provide a version without the bloom effect; but very often, it is much darker than the "beauty", and is unusable... thanks for a solution!

8
[C4D] General Discussion / Re: helplicense!!!!!
« on: 2021-09-13, 09:32:33 »
hello! so, here is what happened: for some incomprehensible reason, the date of the subscription went out of order, and the password allowing the activation was refused (although recognized on the site, normally) for several hours... then after several uninstallations and reinstallations (the stable version 7), the password was accepted, and corona was able to work again... It's still, in a (tense) work flow, very destabilizing... And for some mysterious reason, it always happens on a sunday, or a holiday!...


9
[C4D] General Discussion / Re: helplicense!!!!!
« on: 2021-09-12, 18:59:12 »
Thank you, Romullus!! it seems rthat, for any reason, the password was rejected by corona, but not the corona site; I ve desinstalled, re installed, change the pass for a new one, and apprently the license is actually active; Don't have time now for a try, but uit's a progress...

10
[C4D] General Discussion / Re: helplicense!!!!!
« on: 2021-09-12, 16:36:53 »
really don't know how to do; the pop up say "contact us"... where? here???

11
[C4D] General Discussion / Re: helplicense!!!!!
« on: 2021-09-12, 16:32:54 »
I ve tried to re install, but , although I can log in on the corona site, so my password is ok, I have on the pop up "corona renderer licensing: "error: invaluid email or password"...   So what happens!!!

12
[C4D] General Discussion / helplicense!!!!!
« on: 2021-09-12, 16:13:05 »
hello! I don't understand:  the license stopped, and in the "about" pop up, it's the 12/09 wich is given as activation date; But I have all my payments clear, since the last, the 26 of august, to the 26 of september, ├žin the suscription... I have impoirttant assignments on fire, how to reactivate corona?????
I don't like to say this, I'm not usually a grouch, but this kind of problem, if it lasts, condemns a professional use of corona!

13
[C4D] General Discussion / Re: path-urgent, please!!!
« on: 2021-08-03, 09:51:01 »
hello! since three days, corona has disappeared from the versions of c4d, 15 and 20, that I use... I tried, after uninstalling Corona (which appears in the list, but without any "weight" in KB) to install the 7, with and without the marterial library, or the 6 stable; The installer works normally, but corona was not in c4d; I looked at your "help", but I don't know where is "microsoft dependencies"... No problem if you want to get into my computer, to see what's going on, as this is an urgent, professional problem for me;
ps: I have uninstalled the last two updates of windows, but it doesn't change anything

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

14
[C4D] General Discussion / Re: path-urgent, please!!!
« on: 2021-08-02, 22:31:53 »
well, it's really complicated;  although the installer seems to work, and ends up with a successful installation message, corona does not appear in c4d r20, or r15, the two versions i use; i tried the procedure indicated in the help, but i can't find "microsoft dependencies" anywhere; corona has been impossible to install for the past two days!!! thank you for an urgent help!!!I've tried to submit a ticket, but the catcha always doesn't work; (it's just: checked I'm not a robot);   if it is impossible to install corona after an update (probably) of windows, impossible to submit a ticket to technical help, what is possible to recover the software??????

15
[C4D] General Discussion / Re: path-urgent, please!!!
« on: 2021-08-01, 10:39:55 »
I've tried to use "custom" and manually just check the r20; all the install is clean, I have the finished message saying it's ok, but corona isn't inside the r20, when I open it!... what happens!!!!

Pages: [1] 2 3 ... 11