Author Topic: UVW Randomizer changes when animating traffic lights  (Read 888 times)

2022-04-22, 12:11:39

Nuno

  • Active Users
  • **
  • Posts: 44
    • View Profile
Hello

I am having a issue with UVW Randomizer. If I animate the traffic light attributes (Visible in render and Visible in editor) on a object the uvw randomizer changes his look. If we render a animation making object desapear with that functions the texture just jumps.

Please have a look in to the attached file and render the 2 frames animation to see the issue.

Is very annoying there a way to fix this?


Edit: I am using Corona Version: 7 hotfix 2 with Cinema 4d r25

Thanks
« Last Edit: 2022-04-22, 14:21:58 by Nuno »

2022-04-26, 13:17:26
Reply #1

Beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 2531
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
Thanks for reporting this, I have logged it for investigation.
(Internal ID=886763300)
Bengamin Jerrems l chaos-corona.com
Chaos Corona Support Representative l contact us

2022-04-26, 16:04:03
Reply #2

Cinemike

  • Active Users
  • **
  • Posts: 909
    • View Profile
A quick fix is to move the Null deeper down in the Objects Manager.
When the traffic lights are off, the object "disappears" and this seems to change the ID of the objects to follow.
Putting the objects with the randomizer mat first counteracts this (the ID changes happen past this material).

2022-04-28, 10:51:33
Reply #3

Nuno

  • Active Users
  • **
  • Posts: 44
    • View Profile
Hooo, thanks! Thats a nice workaround for solving the issue :)
Although in large hierarchies becomes nasty re arrange things, but will solve it at least for now.

Will looking forward to see corona team solve it future updates.

Thank you all.

Best
Nuno