Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - LeSill

Pages: [1] 2
1
[C4D] Bug Reporting / Re: Volumetrics ignores opacity
« on: 2021-11-25, 12:25:13 »
Here is the file.

2
[C4D] Bug Reporting / Volumetrics ignores opacity
« on: 2021-11-25, 10:06:33 »
Hi guys,

I was placing some plants to my project and there is a plant with a stem and leaves. The stem has some volume but leafs are just planes. There is one texture for whole plant - the stem and leaves. I could use translucency for leaves, but it would be incorrect for the stem. So I have decided to use Volumetrics channel. The problem is that as soon as I choose some distance to pass through in the volumetrics channel it ignores the opacity channel on the leaves. This needs to be fixed.

Is there some solution right now?

Kind regards

3
I am using the same Corona version. I think it must be a problem with moving the project from Cinema R25 to earlier version R19.

4
Hello,

I have tested new R25 and then after trail version expired I wanted to finish the project in older version. When I have tried to render it I got this bug report and it it impossible to render it "An internal error has occurred causing your image to contain NaN (Not a Number) value."
I have discovered, that as soon as I open the file and delete the Corona Skies and place just one new Sky it renderes then. But as soon as I put a new sky where one is for lighting and the second one to be used for reflection and refraction it corrupts the project and there is again the bug "An internal error has occurred causing your image to contain NaN (Not a Number) value.".

Did someone solve this problem? Is it a bug or a problem when moving to older Cinema version?

Many thanks for any help

5
[C4D] Bug Reporting / Re: Layered Material - DISPLACEMENT
« on: 2021-11-12, 12:41:01 »
I didi try to use multiple material on the object. It is a good idea. Thanks for the advice. I will try that.

Kind regards

6
[C4D] Bug Reporting / Layered Material - DISPLACEMENT
« on: 2021-11-11, 16:33:58 »
Hello Corona team,

I have a problem with layered material. Each of the material has different displacement texture. The displacement texture from Base material is applied even to the material under the base material which should be masked by black/white texture. Is it a correct behaviour? Am I missing something?

Kind regards

7
[C4D] Bug Reporting / Re: Layered Material
« on: 2021-09-10, 13:36:57 »
Thank you for the clarification.

8
[C4D] Feature Requests / Zoom in material node editor
« on: 2021-09-10, 13:35:57 »
Hello Corona team,

I would like to ask you, if you could enable ZOOM in material node editor at the same way like we can zoom in Cinema viewport - ALT + RMB. It would help a lot to move in the editor. Many thanks.

Kind regards

9
[C4D] Bug Reporting / Layered Material
« on: 2021-09-10, 10:00:47 »
Hello Corona team,

I have noticed a problem with Layered material. When I copy an object with that material to a different project, the layered material looses all the materials in the Layered material. The materials itself are coppied to a new project, but they are not correctly inserted in the layered material. Please fix this issue. Thanks.

Kind regards

10
Hello and thank you for yout answer. I have discovered, that it was a problem of my hierarchy in Cinema organizer. Thank you for your help.

11
Hello

I have noticed a bug when using ligting by plane with Light material applied. I use INLUDE/EXLUDE section of the Light material/Emission window to light just some section of my model. EXCLUDE function works fine, but INCLUDE function seems to broken. It ignores it. This needs to be fixed. Many thanks.

Best regards

12
[C4D] Daily Builds / Re: Node Material Editor Bug
« on: 2021-06-29, 13:55:51 »
Hello guys,

here is the scene. I think there is no need fot the video. You should see it yourself when you open it.

I have a question. To whom can I write a few suggestions to make Corona more user friendly? Thank you.

Best regards

13
[C4D] Daily Builds / Invisible objects
« on: 2021-06-28, 08:30:14 »
Hello guys,

I have noticed, that all the objects are invisible as soon as they have applied a material with missing textures. I have moved some textures on my disk to different location so the linked textures in my material were missing. Then all the objects became invisible. I guess it is not a correct beahviour.

Does this happen to other users using Corona and Cinema 19?

14
[C4D] Feature Requests / Node Material Editor Layout
« on: 2021-06-24, 14:51:29 »
Hello guys

I like to use the node material editor, but it is terribly annoying to always click the right button then a few times the left button to go through the number of subsets to reach forexample the Corona collor correct shader. IT WOULD BE NICE to have all the corona and usable cinema shaders listed on the left side so it could picked directly an placed to the editor. PLEASE TRY TO MANAGE THIS OPTION.

MANY THANKS

15
[C4D] Daily Builds / Material Library Bug
« on: 2021-06-24, 14:47:50 »
Hello guys

When I use some materials from the library and try to scale the bitmap in the material editor by using the shader LAYER or PROJECTOR it doesn't change anything. Actually it changes the scale in the Cinema perspective window but it doesn't render the scaled bitmap!!!

Please try to fix it. Many thanks.

Pages: [1] 2