Author Topic: Region/Crop In Interactive Render  (Read 14629 times)

2015-07-18, 18:46:32

Chakib

  • Active Users
  • **
  • Posts: 787
  • Corona Omnomnomer !
    • View Profile
Hi guys,

I don't know if it's already requested so sorry if I'm late :D
I really hope to see region/ "or" crop working with interactive render.

2015-07-19, 17:06:39
Reply #1

cecofuli

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1580
    • View Profile
    • www.francescolegrenzi.com

2015-07-30, 23:15:04
Reply #2

rombo

  • Active Users
  • **
  • Posts: 106
    • View Profile
+1 Agreed, it would be great for finetuning materials in particular lighting conditions in high res images ;)

2015-08-02, 17:39:36
Reply #3

mitviz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 482
  • Architectural/Product Modeling and Rendering
    • View Profile
    • MITVIZ
we need region render and ability for region to follow the mouse pointer like in vray, these are basic features that should be there
Mitviz
Professional Modeling and Rendering Solutions
Intel core i7-5960x cpu @3 GHz, GeForce GTX 970

2015-08-03, 11:59:02
Reply #4

fobus

  • Active Users
  • **
  • Posts: 388
    • View Profile
+1 Region render is must have for little tweaking from camera

2015-08-16, 17:12:39
Reply #5

atelieryork

  • Active Users
  • **
  • Posts: 283
    • View Profile
    • Atelier York
+1 or more. Major productivity killer without it.
Alex York
Atelier York
www.atelieryork.co.uk
max 2016 sp1, corona 1.3 final, win 8.1. pro

2015-08-16, 21:58:01
Reply #6

cecofuli

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1580
    • View Profile
    • www.francescolegrenzi.com

2015-09-21, 09:26:25
Reply #7

Benjamin_F

  • Active Users
  • **
  • Posts: 51
    • View Profile

2015-09-27, 21:24:21
Reply #8

telemix

  • Active Users
  • **
  • Posts: 29
    • View Profile

2015-10-14, 19:32:31
Reply #9

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 9049
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
implemented... somehow
Rendering is magic.How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2015-10-15, 10:51:38
Reply #10

atelieryork

  • Active Users
  • **
  • Posts: 283
    • View Profile
    • Atelier York
This works really well, thank you!

I think the only thing missing is the ability to do a blow-up. That would be quite fantastic.. let's say you're working on a small cushion on one chair in the middle of the scene. If you do a region of this area it will be miniscule in the IR window. If you could blow it up to the size of the IR window that would be fantastic...

Great work.
Alex York
Atelier York
www.atelieryork.co.uk
max 2016 sp1, corona 1.3 final, win 8.1. pro

2015-10-15, 12:24:43
Reply #11

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 9049
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
blow-up would be possible. Crop would be problematic. So I am adding blowup on my list.
Rendering is magic.How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2015-10-15, 12:26:35
Reply #12

atelieryork

  • Active Users
  • **
  • Posts: 283
    • View Profile
    • Atelier York
blow-up would be possible. Crop would be problematic. So I am adding blowup on my list.

Fantastic, thank you.
Alex York
Atelier York
www.atelieryork.co.uk
max 2016 sp1, corona 1.3 final, win 8.1. pro

2015-11-01, 01:32:19
Reply #13

Dalton Watts

  • Active Users
  • **
  • Posts: 175
    • View Profile
Is this feature already implemented in v1.2 Ondra?

2015-11-01, 09:00:18
Reply #14

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 7693
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Is this feature already implemented in v1.2 Ondra?
No, but it will be in v1.3
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures