Author Topic: CoronaMix doesn't show correctly in viewport  (Read 2726 times)

2017-05-10, 15:58:56

cecofuli

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1580
    • View Profile
    • www.francescolegrenzi.com
Hi =)
as in the title, CoronaMix doesn't show correctly in viewport.
The same map, created with Composite, is perfect.
The map is created by using three different UVW modifiers, with 3 different Mapping channels.


2017-05-10, 18:16:27
Reply #1

cecofuli

  • Active Users
  • **
  • Posts: 1580
    • View Profile
    • www.francescolegrenzi.com
And, is it normal this huge difference in rendering time between the different blending modes?


2017-05-10, 19:12:03
Reply #2

karnak

  • Primary Certified Instructor
  • Active Users
  • ***
  • Posts: 74
    • View Profile
I think the rendering time difference could be related to the out of range albedo.
Corona Academy (May 2017)


2017-05-12, 11:06:38
Reply #4

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 9084
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
yep, definitely looks like it is
Rendering is magic.How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2022-09-15, 17:52:56
Reply #5

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 9084
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
The map preview was improved in high quality viewport
Rendering is magic.How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)