Author Topic: Corona multiscatter not working on 1Dsplines  (Read 1057 times)

2021-02-24, 13:24:48

Gurshan8054

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Hey guys can you please help me!! I was using corona multiscatter on both surfaces and splines before and recently i dont know what happened the scatter doesn’t work on spines but works perfectly with the surfaces. If there is any reset to be done please let me know.

2021-02-24, 13:48:22
Reply #1

TomG

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 4724
    • View Profile
Which version of Corona? Can you show your scene set up?
Tom Grimes | chaos-corona.com
Product Marketing Manager | contact us

2021-02-24, 17:41:40
Reply #2

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 11737
  • Marcin
    • View Profile
Just to make sure: do you mean Corona Scatter or Multiscatter by iCube?

If you mean Corona Scatter, be sure to set scattering to "1D - on splines".
Marcin Miodek | chaos-corona.com
Chaos Corona Support Team Lead | contact us

2021-10-27, 22:39:42
Reply #3

maximuslegal

  • Users
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
Good afternoon. All possible manipulations have been carried out. The spline software does not work, what should I do?

2021-10-28, 10:39:11
Reply #4

GeorgeK

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 828
  • George
    • View Profile
Can you please share more details as to what you are trying to achieve?

Also, as Tom pointed out, please share the current version of Corona Renderer you use.
George Karampelas | chaos-corona.com
Chaos Corona QA Specialist | contact us