Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mmarcotic

Pages: [1] 2 3 ... 28
1
[C4D] I need help! / Re: Add emission to materials
« on: 2021-09-17, 15:48:57 »
Hello,

corona materials have a self-illumination setting which you can use to create a glowing material.
Just note that this is not suggested to use as a primary light source in scenes.

Thanks,
Jan

2
[C4D] General Discussion / Re: C4D R25 & Corona
« on: 2021-09-17, 15:27:44 »
If you want to try out R25 with corona, feel free to use the V8 daily build https://forum.corona-renderer.com/index.php?topic=34088.msg189974#msg189974

The more users play around with that, the merrier.

Thanks,
Jan

3
[C4D] General Discussion / Re: C4D R25 & Corona
« on: 2021-09-17, 09:24:18 »
V7 hotfix 2 will be a release primarily dedicated to R25 support, with an addition of some crash/bug fixes.

Thanks,
Jan

4
Hello,

unfortunately, this does not seem to happen to me. Would it be possible to force quit (RSHIFT + LSHIFT + DEL) the application and attach the generated bugreport.txt (this will be created in your %appdata%\Maxon\Cinema 4D R23_C563ABA8\_bugreports)?

Additionally, what happens if you override the rendering via e.g. starting an interactive VFB render?

Thanks,
Jan

5
[C4D] General Discussion / Re: Corona for Apple Silicon M1?
« on: 2021-09-16, 10:52:17 »
Hello,

we want to introduce full M1 support in v8, it is however not an easy task. In the meantime, it is possible to use M1 with Corona via Rosetta.

Thanks,
Jan

6
Hello,

for smaller files, you can use https://corona-renderer.com/upload or https://www.dropbox.com/request/TxIykqXBaJnRvWIwOypP for larger ones.

Both links are also in the thread in my footnote.

Thanks,
Jan

7
[C4D] Bug Reporting / Re: Cinema4D R25 and Corona Renderer
« on: 2021-09-15, 09:36:36 »
Hello,

we are actively working to release a V8 daily build that would support R25.
V7 hotfix 2 will follow soon after.

Thanks,
Jan

8
[C4D] General Discussion / Re: C4D R25 & Corona
« on: 2021-09-15, 09:34:52 »
Hello,

we are actively working on delivering a v8 daily build that would support R25 as soon as possible.
The V7 Hotfix 2 version will follow soon after.

Thanks,
Jan

9
I'll have some colleagues try this as well on their machines.

Thanks,
Jan

10
Hello,

sadly I cannot confirm it. I ran the animation 3 times with different setups and all proceeded to render at 2seconds each, no distinct occurrences.
I am fairly certain that this was caused by some other program gaining priority and slowing down frame(s) rendering. Try to re-test with only C4D running.

Thanks,
Jan

11
[C4D] Bug Reporting / Re: distance shader
« on: 2021-09-13, 14:54:09 »
Hello,

this is a little test that I've created right now, and it seems to work for me. What version of Corona are you running?

Thanks,
Jan

12
can you also include the alembic files?

Thanks,
Jan

13
Hello,

this does not happen to me, nor do I remember this happening to me, ever.
Could you provide the scene to us?

This could be caused by some processes in the background of C4D gaining priority for some reason.

Thanks,
Jan

14
[C4D] Bug Reporting / Re: Layered Material
« on: 2021-09-13, 09:15:39 »
What version of C4D are you using? What OS are you working with?

Thanks,
Jan

15
[C4D] Bug Reporting / Re: Layered Material
« on: 2021-09-10, 10:51:17 »
Hello,

this is odd, but this seems to work for me correctly. I have tested it with a Cube and 4 materials inside a Layered, I've also tried having some naming conflicts with existing materials, but this all seems to be working correctly.

Could you please draft a scene where this issue occurs? Or guide me into running into this issue?

Thanks,
Jan

Pages: [1] 2 3 ... 28