Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - celmar

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 13
31
[C4D] General Discussion / Re: volumegrid
« on: 2021-12-17, 10:20:26 »
can you point some packs which are ok with corona grid?thank you!!!

32
[C4D] General Discussion / Re: volumegrid
« on: 2021-12-17, 10:17:29 »
well, how I can be sure? it's a pack, sale on artstation; there are also different free samples with  I had the same problem...

33
[C4D] General Discussion / Re: volumegrid
« on: 2021-12-17, 09:20:35 »
just another example... It's a pack buyed on art station, open vbd, and all the clouds included are "fighting" with the bounding box; same with a lot (not all) of free samples of vbd...  What's the problem???

34
[C4D] General Discussion / Re: volumegrid
« on: 2021-12-16, 21:03:07 »
I dsidn't understand, before; nothing intersect, it's just the ghost of the bounding box, when the point cloud intersect...

35
[C4D] General Discussion / Re: volumegrid
« on: 2021-12-16, 17:43:42 »
yes, I agree; but how?   you see, you get a Volume Grid, then in object you enter a vdb; where do you resize , inside the "volume grid", the point cloud?

36
[C4D] General Discussion / volumegrid
« on: 2021-12-16, 15:01:14 »
Hello! I have several times problems with the volume grid, and "open vbd"...as in the attached image, the bounding box is perceptible, and the cloud of points touching one or several walls, causes a flat... How to solve this?

37
hello! the extension  "Forester" 2 come with shaders for Corona (3 by tree), and usually I don't change anything; it works fine, with the exception that trees needs often a light more, just to get them less dark...one in one another, I use not so often Forester, but it seems to work always fine... I join one of the last pict Idid with trees;

38
[C4D] General Discussion / Re: virtual beauty
« on: 2021-11-25, 11:45:52 »
thank you for answers!
yes, "use C4d color space" is checked...I don't know where to find "C4d Linear workflow"...?  I use a LUIT, is it one of the possible cause of the problem?
 I'm going to upload some parts of the scene, if possible (very heavy)...   Once again, it just occur when very large picture (15000 or16000 px) are calculated...

39
[C4D] General Discussion / strange reflection
« on: 2021-11-24, 17:31:08 »
hello!  does anyone would have an idea of the reflection shader in Corona able to match thjat effect of "broken" reflections?  I go nowhere on it since 2 hours; the closer I ve been is by tilting a bit the blanks!

40
[C4D] General Discussion / Re: virtual beauty
« on: 2021-11-22, 12:16:07 »
Well, so what's the answer? I'm going to have a lot of very large renderings in my December orders, it would be nice if there was a solution!

41
[C4D] General Discussion / Re: virtual beauty
« on: 2021-11-12, 16:10:53 »
I forgot: the render is in TGA...

42
[C4D] General Discussion / Re: virtual beauty
« on: 2021-11-12, 16:10:08 »
Hello! Thank you for your answers!
    in fact, most of the time, the "virtual" pass, with "no bloom no glare", is quite satisfactory, same density as the "beauty", but without the bloom effect;
 on the other hand, it doesn't work (see examples) it seems to me in general, in large formats; here, the size was 15500 square px; my machine is powerful, with 128 g of ram, the rendering is done without problems, but apparently the virtual pass is affected; it's a pity, because it's precisely in large formats, which "run" all night long, that having the three passes (bloom, beauty, and virtual) is interesting, whereas small formats, rendered in 1 hour, I can do two renders without difficulty!

43
[C4D] General Discussion / virtual beauty
« on: 2021-11-08, 20:59:24 »
Hello! in multipass renderings, the "virtual beauty" pass, by checking "no bloom no glare" is supposed to provide a version without the bloom effect; but very often, it is much darker than the "beauty", and is unusable... thanks for a solution!

44
[C4D] General Discussion / Re: helplicense!!!!!
« on: 2021-09-13, 09:32:33 »
hello! so, here is what happened: for some incomprehensible reason, the date of the subscription went out of order, and the password allowing the activation was refused (although recognized on the site, normally) for several hours... then after several uninstallations and reinstallations (the stable version 7), the password was accepted, and corona was able to work again... It's still, in a (tense) work flow, very destabilizing... And for some mysterious reason, it always happens on a sunday, or a holiday!...


45
[C4D] General Discussion / Re: helplicense!!!!!
« on: 2021-09-12, 18:59:12 »
Thank you, Romullus!! it seems rthat, for any reason, the password was rejected by corona, but not the corona site; I ve desinstalled, re installed, change the pass for a new one, and apprently the license is actually active; Don't have time now for a try, but uit's a progress...

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 13