Author Topic: Simple CoronaProxy UI improvement  (Read 915 times)

2020-03-31, 11:12:02

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 7238
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Can you show proxy's name in its stats window please? The same as it is done in CoronaBitmap. There is plenty of empty space in that window and it would be nice if proxy's name would be more easily accessible than it is now.
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2020-03-31, 14:17:32
Reply #1

aaouviz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 467
    • View Profile
    • Another Angle 3D

2020-04-01, 18:14:58
Reply #2

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 10939
  • Marcin
    • View Profile
Logged.
Just to make sure - this is about the name of the file which is currently loaded into the proxy, right? (e.g. Teapot001.cgeo)
Would it make sense to include the full path too, or just the file name is enough?

(Internal ID=488034619)

2020-04-01, 18:19:02
Reply #3

aaouviz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 467
    • View Profile
    • Another Angle 3D
Name is, for me, important. Its now hard to see it. Same with path, but that would be secondary information, but still important to see.

So both, I guess :)

2020-04-01, 19:17:59
Reply #4

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 7238
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Yes, i ask about a file name. I don't care about file path much, but if others find it useful, then why not.
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2020-04-02, 17:54:51
Reply #5

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 10939
  • Marcin
    • View Profile