Author Topic: [solved] Can't pick CScatter objects  (Read 989 times)

2020-12-08, 12:24:22

Jvri

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
hey there,
im quite new to corona in 3ds max, ive previously worked with c4d but switched my operating platform now.
anyhow im trying to get scattering work for a project and somehow i am unable to make it work since i cant select any objects at all.
its neither possible to select distibuted objects nor to select instanced ones... its a bit frustrating ngl.
anyone who can help me out?
thanks in advance,

juri
« Last Edit: 2021-01-06, 13:59:45 by maru »

2020-12-08, 12:34:00
Reply #1

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 7924
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Hi,

This doesn't work for you? Press on the image to see animation.

I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2020-12-08, 13:00:33
Reply #2

Jvri

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
unfortunatly not.

https://ibb.co/pf65FS1

at leastr when i am leftclicking on  the + symbol it wont work, am i using the wrong keys? :D
« Last Edit: 2020-12-08, 13:08:00 by Jvri »

2020-12-08, 15:16:45
Reply #3

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 7924
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
It looks like you didn't create Corona scatter  object yet. You need to create it first (draw in a viewport), then go to command panel's modify tab and everything should work as expected.
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures