Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Cinemike

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 60
31
Can you check your VFB settings (tonemapping) if something looks "unusual"?

32
[C4D] Daily Builds / New Tone Mapping
« on: 2022-04-06, 21:37:53 »
The sorting by category is nice, but not done tidily. It rather looks like accidental indentation than subheadings.

The single ACES parameter is fine for now, much clearer in what it does than the multi parameter one we had before.

33
[C4D] Bug Reporting / Re: Corona Crash when rendering to PV
« on: 2022-03-31, 22:30:09 »
It looks like the Corona team successfully dunked the bug in odourless paint thinner and beat the devil out of it.
No more (un)happy accidents.

Thank you!

34
[C4D] Daily Builds / Re: highlights control
« on: 2022-03-27, 19:18:28 »
I had to ask that, too :)
You can add it via the plus sign as "Reinhard Highlight Compression".

HTH
Michael

35
[C4D] Bug Reporting / Corona Crash when rendering to PV
« on: 2022-03-23, 23:30:50 »
Corona V8 RC 2, R25.117, Windows 10
Crashes reproducibly in "Preparing geometry 4/21"

Scene and bug stuff uploaded.
1648074747_crash-rendering-beach-scene.zip

PS
It looks like disabling Motion Blur helps (well, it does not help, it just avoids the crash as it seems).

36
[C4D] Bug Reporting / Re: Displacement crash this scene
« on: 2022-03-21, 20:28:11 »
No crash in VP rendering.
Instant crash in PV rendering.

Same software constellation as stated about, except now trying with V8 RC2.

Bug report again blames Corona hair.

37
[C4D] Bug Reporting / Re: Displacement crash this scene
« on: 2022-03-19, 22:29:05 »
HW? ;)

AMD TR 1950X w/ 64GB

Answering that always makes me blush.
Intel i7-4770k w/ 32GB RAM
And to make me fully surrender to my melancholy: an NVidia GTX 650 graphics card.

Now I am depressed again ...

38
[C4D] Bug Reporting / Re: Displacement crash this scene
« on: 2022-03-19, 16:44:41 »
So the question is: What's different on your machine compared to ours?

I'm running Corona V8 RC 1 in Cinema 4D 25.117 on Windows 10, 21H2

Bug report and mini dump added.

I am really curious where this hair involvement could come from.

39
[C4D] Bug Reporting / Re: Displacement crash this scene
« on: 2022-03-18, 20:21:29 »
Confirmed, crashes here, too.
And in the bug report there's the corona hair object mentioned again, although there is no hair anywhere near this scene.

It's either a conspiracy of the bald or a nasty, very far reaching bug.

40
[C4D] Bug Reporting / Re: Error Plugin Corona_release.dll
« on: 2022-03-17, 23:38:10 »
Corona Hair again, prominently placed in the bug report text.

Reminds me of https://forum.corona-renderer.com/index.php?topic=35416.0 - any new information what caused my issues?

41
- Create a corona camera
- In the attributes manager, select the value 0 of the simple exposure and set it to -4.5
- Save it in the AM as a preset, for example "camera corona outdoors"
- If you try and load this preset, the value is reset to 0, not -4.5

Camera settings (in the section above) are not ignored, just tone mapping ones are.

I added a screenshot where I am saving the settings, just to be sure.

42
[C4D] Daily Builds / Re: New Cosmos browser
« on: 2022-03-11, 22:36:13 »
The scale issues and the plant material issues are fixed now, thx for that.

People are no longer too glossy, but setting the glossiness to 0% is not the best solution. Usually these people models come with glossiness masks, so that skin, clothing and accessories can have different glossiness values. Will this come?

43
Does it happen with pure pathtracing, too (no caching involved)?

44
[C4D] I need help! / Re: Objects disappearing!
« on: 2022-02-24, 18:47:22 »
I’m surprised it even runs on Big Sur to be honest!

Ah, yes, you are right. It is probably compatible enough to have it running at least, but not with full functionality. Maybe adding a Corona material internally switches to Skeleton mode, who knows.

My last idea would be to switch on this option (bottom of the screenshot) in the prefs, it usually is not a good idea to use it but maybe it actually helps in this case.

45
[C4D] I need help! / Re: Objects disappearing!
« on: 2022-02-23, 17:46:27 »
@timg Could you try and delete (or rename) the prefs directory to start with fresh ones?
And is there a new.c4d or template.c4d or the like in your C4D root directory?

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 60