Author Topic: Render to texture randomly rendering red  (Read 985 times)

2017-12-06, 18:11:41

mike_kennedy

  • Active Users
  • **
  • Posts: 98
    • View Profile
Hi Everyone,
I have a series of models I am using render to texture with. Different Max files, but the same meshes. Testing out various lighting styles.
I am getting a very random occurrence where the same model in one Max file renders fine, but lately we are seeing a lot of the bakes rendering all red or orthographic all white.
It's not a Vray material or non support material that's on the model either, it's all Corona materials.
Mike


2017-12-06, 19:26:51
Reply #1

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 7239
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Usually max's RTT renders red in projection mode when cage isn't properly covering baked mesh, but since Corona doesn't support projection baking, that isn't the case. Could you show example of that bad bake?
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2017-12-07, 14:57:52
Reply #2

mike_kennedy

  • Active Users
  • **
  • Posts: 98
    • View Profile
Thanks for the reply!

My guess is the slave rendering it can't find a texture, but I don't get that error is the deadline logs.

Here is the result. This is RTT baking, not projection for sure. Just capturing the texture / shader info in typical RTT fashion.

Image attached

2017-12-07, 15:22:15
Reply #3

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 7239
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Now that you mentioned distributed rendering...

I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures