Chaos Corona Forum

Chaos Corona for 3ds Max => [Max] Bug Reporting => Topic started by: Naxos on 2022-02-17, 12:22:10

Title: DRserver won't work anymore
Post by: Naxos on 2022-02-17, 12:22:10
Hello guys,

Since this morning (yesterday i had a windows update), DRserver is having a strange behavior :
Once started, nothing happends, 3dsmax (2022) is not started, and if i click the green up arrow to start it manually, i get an error in the log (see attached):

2022-02-17 12:16:14   Corona not found in C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2022\plugins, make sure Corona is properly installed.
2022-02-17 12:16:14   DR Server closed

Of course the CoronaMax2022.dlr and CoronaMaxUtils2022.dlt are in the right folder, plus i've removed and reinstalled it, just in case...

Any idea ?
PS : also, it responds to the ping when main PC is searching LAN
Title: Re: DRserver won't work anymore
Post by: GeorgeK on 2022-02-18, 07:39:09
Hello guys,

Since this morning (yesterday i had a windows update), DRserver is having a strange behavior :
Once started, nothing happends, 3dsmax (2022) is not started, and if i click the green up arrow to start it manually, i get an error in the log (see attached):

2022-02-17 12:16:14   Corona not found in C:\Program Files\Autodesk\3ds Max 2022\plugins, make sure Corona is properly installed.
2022-02-17 12:16:14   DR Server closed

Of course the CoronaMax2022.dlr and CoronaMaxUtils2022.dlt are in the right folder, plus i've removed and reinstalled it, just in case...

Any idea ?
PS : also, it responds to the ping when main PC is searching LAN

I might be wrong but this seems like a version mismatch between the DR Servers, can you please make sure that the same version of DR is on master + node?
Title: Re: DRserver won't work anymore
Post by: Naxos on 2022-02-18, 11:58:15
Hello GeorgeK,

I've used the exact same installation exe, 7 hotfix 1

regards
Title: Re: DRserver won't work anymore
Post by: datadrains on 2022-02-22, 12:53:10
Hi Guys, any new update on this problem? I'm also having a problem with the DR's.
Title: Re: DRserver won't work anymore
Post by: GeorgeK on 2022-02-22, 13:11:35
Hello GeorgeK,

I've used the exact same installation exe, 7 hotfix 1

regards

If you run 3dsMax on the node everything works correctly? I mean the plugin is fully functional no issues when rendering?
Title: Re: DRserver won't work anymore
Post by: Naxos on 2022-02-23, 16:21:10
Yesterday i tried again, and it worked...
If the problems comes back, i'll try to start max and start a corona render within it.
Title: Re: DRserver won't work anymore
Post by: GeorgeK on 2022-02-24, 07:09:45
Hi Guys, any new update on this problem? I'm also having a problem with the DR's.

Hi can you please give more details?
Title: Re: DRserver won't work anymore
Post by: GeorgeK on 2022-02-24, 07:10:31
Yesterday i tried again, and it worked...
If the problems comes back, i'll try to start max and start a corona render within it.

Thanks for updating me, must have been some error related issue blocking the node to start.
Title: Re: DRserver won't work anymore
Post by: Scuffi on 2022-03-02, 22:03:15
hi, I have the same problem, both with version 7 and with the various builds of 8. I have noticed that with certainty if the files weigh more than about 3.5 gb the dr nodes do not work, they continue to reload the scene. With scenes of lesser weight, the problem does not necessarily happen.