Author Topic: Intel CPU/GPU AI denoising not working in M1  (Read 6116 times)

2024-01-02, 17:57:16
Reply #15

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 12823
  • Marcin
    • View Profile
I made a mistake (again) and updated my previous message, sorry. :)

I was talking about this exact case with one of our C4D experts today and we will get in touch with you to at least understand the situation better.

If you are using the Intel OIDN denoiser for production rendering (not interactive) and it used to work in Corona 10, then it should also be working fine in V11. Stay tuned!
Marcin Miodek | chaos-corona.com
3D Support Team Lead - Corona | contact us

2024-01-03, 11:39:12
Reply #16

mcp-render

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Thank you, will the update for macOS be scheduled ?

2024-03-18, 07:52:12
Reply #17

luis.lab

  • Active Users
  • **
  • Posts: 37
    • View Profile
Hello!

Any news about this update?
Or would be possible to use the old OIDN denoiser from Corona 10 till this new one is implemented in the new versions of Corona?

Thank you

2024-03-28, 19:38:53
Reply #18

lamfadel

  • Active Users
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile

2024-05-04, 04:16:17
Reply #19

bnji

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 217
  • Benjamin
    • View Profile
    • Corona Renderer
Hello there,
This is still being investigated.
Kind regards.
Benjamin Rosas | chaos-corona.com
3D Support Specialist - Corona | contact us

2024-05-31, 19:34:03
Reply #20

lamfadel

  • Active Users
  • **
  • Posts: 18
    • View Profile
Hi!
Is there any news on this issue?

2024-05-31, 20:07:30
Reply #21

TomG

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 5552
    • View Profile
Nothing at the moment, sorry - it would appear in the daily build changelog if there was some progress (https://forum.corona-renderer.com/index.php?topic=41877 ).
Tom Grimes | chaos-corona.com
Product Manager | contact us