Author Topic: Render Elements in Interactive renderer  (Read 1362 times)

2020-05-29, 08:57:12

aaouviz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 430
    • View Profile
    • Another Angle 3D
Hi all,

This might be an odd query; is it possible to view one of the render elements (ie; wire CMasking_WireColor, CESSENTIAL_Reflect) inside the Interactive renderer? Ie; rather than seeing the beauty pass we see a single chosen Render Element?

This might work against how the core IR works, though, right?

Thanks!

2020-05-29, 10:00:28
Reply #1

alexyork

  • Active Users
  • **
  • Posts: 610
  • Partner at Recent Spaces
    • View Profile
    • RECENT SPACES
This has been on my wishlist for a while too.
Alex York
Partner
RECENT SPACES
recentspaces.com

2020-05-29, 10:20:45
Reply #2

aaouviz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 430
    • View Profile
    • Another Angle 3D
I don't often need it, but when I do, it's a bit of a pain not having this capability... it's like taking a step back into the old days before IR.

On a sidenote; Alex, the second feature requested you've backed up of mine this week. Having one of the heavyweights of the industry agreeing with you is a damn nice confidence boost :)

2020-05-29, 10:27:00
Reply #3

romullus

  • Global Moderator
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 7097
  • Let's move this topic, shall we?
    • View Profile
    • My Models
Hmm, isn't this already possible? Unless you're talking specificaly about IR in a viewport.
I'm not Corona Team member. Everything i say, is my personal opinion only.
My Models | My Videos | My Pictures

2020-05-29, 10:28:58
Reply #4

aaouviz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 430
    • View Profile
    • Another Angle 3D
Hmm, isn't this already possible? Unless you're talking specificaly about IR in a viewport.

Hmm, well that was my query, I guess...

I don't know if it's possible? I was in fact talking specifically about IR in a viewport (but I guess it's a good start to have the capability in the IR VFB...)

2020-05-29, 10:32:06
Reply #5

alexyork

  • Active Users
  • **
  • Posts: 610
  • Partner at Recent Spaces
    • View Profile
    • RECENT SPACES
I don't often need it, but when I do, it's a bit of a pain not having this capability... it's like taking a step back into the old days before IR.

On a sidenote; Alex, the second feature requested you've backed up of mine this week. Having one of the heavyweights of the industry agreeing with you is a damn nice confidence boost :)

haha thank you! probably a bit heavier after this lockdown... :D
Alex York
Partner
RECENT SPACES
recentspaces.com

2020-05-29, 11:41:13
Reply #6

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 10771
  • Marcin
    • View Profile
You can do this in the VFB (floating) IR. Just select the render element you wish from the VFB drop-down.
For the viewport (docked) IR, this is already logged as a feature request.
(Internal ID=249850128)