Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - mte

Pages: 1 2 3 [4] 5 6
46
[C4D] Resolved Bugs / Re: MotionBlur and Xrefs
« on: 2017-12-08, 15:02:52 »
Ops, Cestmir, my bad... sorry :)
how could I confuse you with a violet pony ;-)

however, I´m glad you could reproduce the issue.
I´m always happy to help!

Andreas

47
[C4D] Resolved Bugs / Re: MotionBlur and Xrefs
« on: 2017-12-08, 13:55:57 »
Hi Ondra,

I´m uploading via DropBox.
The SceneFiles name is: AFP_1200-X-K1_0-360.c4d

please consider the scene as confidential.

If you turn on Motion Blur, it will crash.

48
[C4D] Resolved Bugs / Re: MotionBlur and Xrefs
« on: 2017-12-08, 13:11:23 »
Hi,

I still get an crash with activated MB in the latest Build from "Dec  7 2017 13:40:10"
It works with simple scenes, but not with more complex ones.
Are you interested in such a scene?

49
Just a Cube and Sky with LightMat and hdr crashes.

I cleaned old versions before.

Full-speed non-debug version
Build timestamp: Dec  1 2017 16:22:34
Version: B1 daily Dec  1 2017 (core 1.7 (hotfix 2))
Cinema version: CINEMA 4D Studio R19.024 S
Plugin status: initialized successfully

50
[C4D] Resolved Bugs / Re: MotionBlur and Xrefs
« on: 2017-12-01, 17:52:19 »
Cool!
I can confirm that the latest 2017-12-01 fixes the MB Bug with Xrefs.
It still crashes in IR, as you already mentioned in the Fix-List.

Thanks a lot :)

51
[C4D] Resolved Bugs / Re: MotionBlur and Xrefs
« on: 2017-11-24, 13:10:51 »
Hi Nikola,

sounds great.
I´m working on a project with 80+ Xrefs at the moment and would like to use MB.
So if you want me to test something, feel free to drop me a line.

have a nice weekend
Andreas

52
[C4D] Resolved Bugs / MotionBlur and Xrefs
« on: 2017-11-21, 17:02:08 »
Hi,

please have a look at the scene: 1511280157_MotionBlur.zip

Activating MB results in a crash and/or in a wrong texture on the Xref.
The material shown is the red "unsupported texture"

Without MB the Xref Material is loaded and rendered as usual.
I couldn't figure out whether it´s the Xref, the material, geometry or an unlucky combination of all.
I´m sure you will find it :)

Version:
Full-speed non-debug version
Build timestamp: Nov 10 2017 14:22:44
Version: B1 daily Nov 10 2017 (core 1.7 RC10)
Cinema version: CINEMA 4D Studio R19.024 S
Plugin status: initialized successfully

53
[C4D] Resolved Bugs / Re: Strange SDS and/or Boolean crash
« on: 2017-11-15, 14:57:55 »
Hi,

I deleted and reinstalled the latest version. I tested the scene and got no crash so far.
Looks like this solved the problem.
Thanks a lot. :-D


54
[C4D] Resolved Bugs / Re: Strange SDS and/or Boolean crash
« on: 2017-11-15, 00:13:21 »
Hmmm,

my steps are:

  • open scene
  • check all Bools and SDS
  • hit render
  • wait for kaboom ;-)

I uploaded a short video:
1510701520_Corona-SDS.webm

55
[C4D] Resolved Bugs / Re: Strange SDS and/or Boolean crash
« on: 2017-11-14, 16:37:13 »
It still crashes with the 2017-11-10 on my PC
Do you use a newer one?

57
[C4D] Resolved Bugs / Re: Focus picking
« on: 2017-11-08, 13:26:34 »
:-)
this really makes sense. I´ll keep it in mind for future reports.

58
[C4D] Resolved Bugs / Re: Focus picking
« on: 2017-11-07, 15:04:04 »
Glad I could help you.

May I ask what you did wrong? Maybe my description was too inaccurate?

Andreas

59
[C4D] Resolved Bugs / Re: Focus picking
« on: 2017-11-07, 13:42:24 »
Hi Nikola,

I uploaded a short screencapture:
1510058464_corona.webm

I should note that the spinning wheel at the end of the video shows the freeze.



Thanks
Andreas

60
[C4D] Resolved Bugs / Re: Focus picking
« on: 2017-11-07, 12:22:53 »
Hi Nikola,

I´m sorry, but the problem is still there, at least on my machine. I´m using the latest build Nov/03 on R19



Pages: 1 2 3 [4] 5 6