Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - mte

Pages: [1]
1
[C4D] Bug Reporting / Corona Volume Grid
« on: 2021-09-14, 15:30:06 »
Hi,

I stumbled over a nasty bug when working with vdbs.
the Corona Volume Grid object changes the file path to the .VDB when saving the project using "save with assets".
This way it is almost impossible to render vdbs on a render farm.
It would be better if you did not change the file path in any means. Just leave it and let the user take care of relative or absolute paths.
The second problem is, that the emission, absorbtion, scattering, settings are reset to default, when no vdb is found. Unfortunately this is always the case when opening the saved scene, because of the previous path changes.

It would be great if you could have a look.
thanks
moosi

2
[C4D] Bug Reporting / V5 Render regions
« on: 2019-12-09, 18:36:36 »
Hi,

When I select regions in the Frame Buffer, these are secretly saved in the file.
When sending the scene to the render farm, these regions remain active and only they are rendered.
Sometimes it is not enough to delete them, by clicking the red [X] oder selecting "Remove All"

I would consider this as a major bug, because it secretly saves information in the file completely hidden from the user and it may cost a lot of time and money.

If this is a intentionally desired function, it must be possible to switch it off using a check box.

3
when opening "old" scenes  in the final version, the light color is always white, no matter what the original was like.

would be good if you could fix it.

4
[C4D] General Discussion / Helpdesk is responding! :)
« on: 2019-01-15, 18:03:04 »
Hi,
I have a serious issue with your license server. I reported it yesterday evening and hoped to get a reply within this business day.
I´m not able to render on all machines, witch is really an issue, so I have to consider whether I should go back to the beta version with the farm, so that I can at least render.
I have a little time slot for the transition, that´s why I decided to buy the upgrade. I knew there might be problems, but it's not good if the time i have to troubleshoot is wasted by waiting.

So please, I need some response.
regards Andreas

5
[C4D] Bug Reporting / Deformation Motion Blur not working
« on: 2019-01-08, 14:21:00 »
Hi,
deformation blur is not working in the final release.
Is this a bug or is this supposed to never work in C4D.
As corona4C4D has the same pricetag as max, it should offer more or less the same features, right?

6
[C4D] Resolved Bugs / Alembic object motion blur
« on: 2018-10-24, 12:13:24 »
Hi,
alembic files are not rendered with object motion blur.
Would be great if this works in one of the next versions.

A test scene is uploaded.
1540376072_AlembicMotionBlur.zip

7
Just a Cube and Sky with LightMat and hdr crashes.

I cleaned old versions before.

Full-speed non-debug version
Build timestamp: Dec  1 2017 16:22:34
Version: B1 daily Dec  1 2017 (core 1.7 (hotfix 2))
Cinema version: CINEMA 4D Studio R19.024 S
Plugin status: initialized successfully

8
[C4D] Resolved Bugs / MotionBlur and Xrefs
« on: 2017-11-21, 17:02:08 »
Hi,

please have a look at the scene: 1511280157_MotionBlur.zip

Activating MB results in a crash and/or in a wrong texture on the Xref.
The material shown is the red "unsupported texture"

Without MB the Xref Material is loaded and rendered as usual.
I couldn't figure out whether it´s the Xref, the material, geometry or an unlucky combination of all.
I´m sure you will find it :)

Version:
Full-speed non-debug version
Build timestamp: Nov 10 2017 14:22:44
Version: B1 daily Nov 10 2017 (core 1.7 RC10)
Cinema version: CINEMA 4D Studio R19.024 S
Plugin status: initialized successfully

9
[C4D] Resolved Bugs / Strange SDS and/or Boolean crash
« on: 2017-10-20, 13:35:22 »
Please check attached File

Full-speed non-debug version
Build timestamp: Oct 13 2017 19:55:09
Version: B1 daily Oct 13 2017 (core 1.7 RC8)
Cinema version: CINEMA 4D Studio R19.024 S
Plugin status: initialized successfully

10
[C4D] Resolved Bugs / X-Particles Trails
« on: 2017-10-17, 00:03:18 »
I try to render a xpTrail with a sweep.
This results in a crash if the Trails are cached.
please see attached scene.

Full-speed non-debug version
Build timestamp: Oct 13 2017 19:55:09
Version: B1 daily Oct 13 2017 (core 1.7 RC8)
Cinema version: CINEMA 4D Studio R19.024 S
Plugin status: initialized successfully

11
[C4D] Resolved Bugs / Animated C4D Shader
« on: 2017-10-11, 11:05:56 »
Keyframed C4D Shader like the FallOf gradient are not updated during animation, instead the initial status of the shader is rendered across the whole animation.
See the uploaded file:  1507712764_corona-animated-gradient.c4d

System: Win10
Full-speed non-debug version
Build timestamp: Oct  9 2017 16:59:42
Version: B1 daily Oct  9 2017 (core 1.7 DailyBuild Sep 29 2017)
Cinema version: CINEMA 4D Studio R19.024 S
Plugin status: initialized successfully

12
[C4D] Resolved Bugs / Focus picking
« on: 2017-10-03, 00:05:07 »
Picking the focus interactively leads to a crash under certain conditions.
See the uploaded file:  1506981934_corona-focus-bug.c4d

System: Win10
Full-speed non-debug version
Build timestamp: Sep 29 2017 21:20:08
Version: B1 daily Sep 29 2017 (core 1.7 DailyBuild Sep 29 2017)
Cinema version: CINEMA 4D Studio R19.024 S
Plugin status: initialized successfully




13
[C4D] Resolved Bugs / Normal-Tag in IPR
« on: 2017-10-01, 23:21:18 »
The Normal-Tag is ignored in the IPR.

System: Win10
Full-speed non-debug version
Build timestamp: Sep 29 2017 21:20:08
Version: B1 daily Sep 29 2017 (core 1.7 DailyBuild Sep 29 2017)
Cinema version: CINEMA 4D Studio R19.024 S
Plugin status: initialized successfully

1506981710_corona-normal-Tag-IR-bug.c4d

Pages: [1]