Author Topic: empty view ports after latest update  (Read 467 times)

2022-02-02, 17:32:49

CJRenders

  • Active Users
  • **
  • Posts: 80
    • View Profile
With the most recent daily build update I started getting black/empty viewports. The scene would be visible once opened but as soon as I change to a different view or navigate the scene it turns black. After my queue finishes im going to reinstall corona without any daily builds. Has anyone else experienced this and know a fix or what might be causing this?

2022-02-03, 09:16:20
Reply #1

mmarcotic

  • Former Corona Team Member
  • Active Users
  • **
  • Posts: 544
  • Jan - C4D QA
    • View Profile
Hello,

I experienced something similar via TeamViewer or Screen Sharing, but I suppose this is not the case.
Does the same thing happen without Corona installed?

Thanks,
Jan
Learn how to report bugs for Corona in C4D here.

2022-02-03, 14:25:50
Reply #2

ficdogg

  • Active Users
  • **
  • Posts: 108
    • View Profile
Do you have opengl corona materials active?
Black viewport is usually due to some fuck up with opengl. Check your drivers as well, sometimes I had to update the drivers, and sometimes I had to roll them back. A quick test is to turn off enhanced openGL in the viewport and see if it goes back to normal.

2022-02-03, 15:21:59
Reply #3

Beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 2532
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
Can you check this with another renderer set as the default? My guess is R25 being R25
Bengamin Jerrems l chaos-corona.com
Chaos Corona Support Representative l contact us