Author Topic: Rotating texture  (Read 987 times)

2022-01-12, 20:33:25

jojorender

  • Active Users
  • **
  • Posts: 179
    • View Profile
Corona V.7
What is the best/ fastest way to rotate a texture inside a material?
The projection shader and corona seem to hate each other…
The C-bitmap shader has a ton of UV controls but no rotation? Why not?

2022-01-12, 21:21:15
Reply #1

Cinemike

  • Active Users
  • **
  • Posts: 888
    • View Profile
Try Transform in a Layer Shader.

2022-01-13, 00:02:08
Reply #2

jojorender

  • Active Users
  • **
  • Posts: 179
    • View Profile
Thanks Mike,
this works in a c4d bitmap but not in a corona bitmap.

@ dev team
I assume someone already requested this. No need to request again?

2022-01-13, 04:48:31
Reply #3

Cinemike

  • Active Users
  • **
  • Posts: 888
    • View Profile
No?

2022-01-13, 14:57:30
Reply #4

jojorender

  • Active Users
  • **
  • Posts: 179
    • View Profile
Preview yes, but try to render.

2022-01-13, 19:08:39
Reply #5

Cinemike

  • Active Users
  • **
  • Posts: 888
    • View Profile
Preview yes, but try to render.

Blooming glare, well I never!
Should have tried to render it, indeed.
Sorry.
Shows how rarely I use a Corona Bitmap shader actually.

2022-01-17, 17:58:18
Reply #6

Beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 2418
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
Hey Mike, are you able to send us this test scene as well? Thanks also to jojorender for bringing this to our attention.
Bengamin Jerrems l chaos-corona.com
Chaos Corona Support Representative l contact us

2022-01-17, 22:44:15
Reply #7

Cinemike

  • Active Users
  • **
  • Posts: 888
    • View Profile
Here you are.

2022-01-18, 12:17:56
Reply #8

Beanzvision

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 2418
  • Bengamin
    • View Profile
    • Cormats
Bengamin Jerrems l chaos-corona.com
Chaos Corona Support Representative l contact us

2022-01-19, 17:05:41
Reply #9

nnzz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 26
    • View Profile
I am facing the same problem with layer/transform, was it solved?

2022-01-20, 10:00:01
Reply #10

mmarcotic

  • Former Corona Team Member
  • Active Users
  • **
  • Posts: 544
  • Jan - C4D QA
    • View Profile
Hello,

no, this was not solved yet.

Thanks,
Jan
Learn how to report bugs for Corona in C4D here.