Author Topic: Inconsistent render on renderfarm  (Read 9736 times)

2019-11-25, 21:32:21

jop

  • Active Users
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile
Hi,

I have some brightness inconsistency from frame to frame on renderfarm.
Not a texture gamma issue.

Comparing frame/node, it appears that intel xeon vs amd threadripper produce different results.

Using max 2019 with Corona 5.

Have to take some time to setup a test scene.
« Last Edit: 2019-11-25, 22:26:49 by jop »

2019-11-26, 09:23:33
Reply #1

rowmanns

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1316
    • View Profile
Hi,

We are aware that there can be some differences rendering on different CPU architectures. It looks like something similar was reported here: https://forum.corona-renderer.com/index.php?topic=26069.msg155463#msg155463

It would still be helpful if you could send over a testing scene and some screenshots if you are able to.

Thanks,

Rowan

(Internal ID=323484663)

Please read this before reporting bugs:
How to report issues to us!

2019-11-26, 12:01:58
Reply #2

jop

  • Active Users
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile
Upload done : 1574766047_Test-CPU-Architecture.zip

Here are 2 screenshots too.
Intel seems to produce more artefacts.

2019-11-26, 15:01:03
Reply #3

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 10907
  • Marcin
    • View Profile
What exactly do you mean by a render farm? Your own local render farm, or an external render farm service?

2019-11-26, 19:37:40
Reply #4

jop

  • Active Users
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile

2019-12-13, 10:28:30
Reply #5

jop

  • Active Users
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile
Hi,

any news on this ?

2019-12-13, 12:58:57
Reply #6

rowmanns

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1316
    • View Profile
Hi,

None at the moment. We are still investigating this issue.

We'll do our best to keep you updated when we have some more information.

Rowan
Please read this before reporting bugs:
How to report issues to us!

2020-01-29, 10:00:34
Reply #7

jop

  • Active Users
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile
Hi Rowan,

it's been a while ;)

Do you have some good news ?

2020-01-29, 10:06:00
Reply #8

rowmanns

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1316
    • View Profile
Hi,

So the good news is that we now know what is causing the problem.
It is with the dev team and they are looking into a fix for it, but as usual I can't give you a timescale.

Thanks,

Rowan
Please read this before reporting bugs:
How to report issues to us!

2020-01-29, 10:14:04
Reply #9

jop

  • Active Users
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile

2020-06-21, 12:46:22
Reply #10

jop

  • Active Users
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile
Hi Rowan,

Do you know if this issue will be adressed in v6 ?

2020-06-23, 10:19:17
Reply #11

rowmanns

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1316
    • View Profile
Hi jop,

I am not sure, I will poke our dev team again and let you know when I have some info.

Cheers,

Rowan
Please read this before reporting bugs:
How to report issues to us!

2020-06-27, 11:16:23
Reply #12

jop

  • Active Users
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile
Thanks Rowan ;)

2020-08-19, 17:36:48
Reply #13

rowmanns

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1316
    • View Profile
Hi,

This is fixed in v6 RC3, please test it out and let me know if there are any issues.

Cheers,

Rowan
Please read this before reporting bugs:
How to report issues to us!

2020-08-19, 18:35:34
Reply #14

jop

  • Active Users
  • **
  • Posts: 68
    • View Profile
Great news !
I check asap, thanks !