Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - Jvincentrs4

Pages: 1 [2]
16
[Max] Bug Reporting / Re: HDRI Rotation Painfully slow
« on: 2018-02-14, 20:32:10 »
Tom,

Thanks so much let me upload that now. I appreciate all the help.

Thanks, J

17
[Max] Bug Reporting / Re: HDRI Rotation Painfully slow
« on: 2018-02-14, 20:22:00 »
Hey,

Guys I apologize was out of town for a few days. Is there a way I can send you the scene. I dont have anything special in the scene so can send the whole thing. I tried on a clean scene and have the same issue.

The adjustment of the HDRI is fine but as soon as i plug it into the environment slot its super slow.

Did a few test
1. This is not the case with other texture maps assigned to object.
2. Other corona textures assigned to the environment perform just fine.
3. Maybe a issue with the HDRI size? Using a peter guthrie HDRI but no issues when using a regular bit map.

Anyway thanks guys for all the help please let me know how i can send you the scene and will get that over to.

Best, J
 

18
[Max] Bug Reporting / Re: HDRI Rotation Painfully slow
« on: 2018-02-12, 17:26:19 »
Maru,

Thank you for the reply it happens when adjusting the spinner dragging up and down the lag is unearable which in return makes udjusting in IR super slow. This happens in all of my scenes but as I said only with a vrayhdri or the corona bitmap the regular max bitmap performs super fast.

I have tested on several scenes and have the same result I also apologize what I did not mention is I am using the latest nightly build. I have not tested going back to 1.7 to see if this works.

Thanks, J

19
[Max] Bug Reporting / HDRI Rotation Painfully slow
« on: 2018-02-09, 21:59:52 »
Hello Everyone,

I have a question I am using 3ds max 2017 and rotating a hdri map using either the vrayhdri or coronabit map is painfully slow. If i use a regular bit map it is not bad at all. I am using a PG hdri from series 2.

here are my machine specs incase that is the issue

Windows 10
proc_Dual Xenon E5v3 10 core 3.10
Vid_quadro K5000
ram_64gb
ssd_1tb

Thank you so much for any response.

J

Pages: 1 [2]