Author Topic: Unexpected exception (Monitored managed process “3dsmaxProcess” has exited)  (Read 1264 times)

2024-01-10, 17:13:37
Reply #15

kenc

  • Active Users
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
I was referring to workstation mode, but of course I didn't post that. Sorry

2024-01-10, 17:14:49
Reply #16

kenc

  • Active Users
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
I tested with workstation mode but I guess I didnt make that clear. Sorry

2024-01-10, 17:20:18
Reply #17

James Vella

  • Active Users
  • **
  • Posts: 534
    • View Profile
Not sure what this means, they both work in tandem. So if it renders and outputs then you need to restart the 3dsmax session to begin the next one on that workstation.

2024-01-10, 17:22:02
Reply #18

kenc

  • Active Users
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
When I tested I first used workstation mode. Then closed slave. Then removed workstation mode and start slave.

2024-01-10, 17:25:51
Reply #19

James Vella

  • Active Users
  • **
  • Posts: 534
    • View Profile

2024-01-10, 17:27:23
Reply #20

James Vella

  • Active Users
  • **
  • Posts: 534
    • View Profile
Try also enable this option see if it works:
Ignore Missing DLL's

2024-01-10, 17:29:54
Reply #21

kenc

  • Active Users
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile

2024-01-10, 17:53:38
Reply #22

James Vella

  • Active Users
  • **
  • Posts: 534
    • View Profile
Those are the only 3 options I use with Corona, so Im out of ideas. Up to the Corona team at this point.

2024-01-10, 19:36:17
Reply #23

kenc

  • Active Users
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile

2024-02-08, 16:15:05
Reply #24

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 12653
  • Marcin
    • View Profile
(this is still being investigated by the Corona + Deadline teams)
Marcin Miodek | chaos-corona.com
3D Support Team Lead - Corona | contact us

2024-02-12, 16:05:02
Reply #25

kenc

  • Active Users
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
@maru I do see the reply on deadline forum and i also added a reply.

2024-02-12, 16:07:46
Reply #26

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 12653
  • Marcin
    • View Profile
Thanks, I'll see if I can reproduce the same thing with 3ds Max 2019. If so, then I will try contacting the Deadline team.
Marcin Miodek | chaos-corona.com
3D Support Team Lead - Corona | contact us

2024-02-12, 16:12:38
Reply #27

kenc

  • Active Users
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile

2024-02-12, 16:19:01
Reply #28

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 12653
  • Marcin
    • View Profile
Sorry, I just realized that we can't use 3ds Max 2019 any more. :( The oldest one I can try is 2021.
Marcin Miodek | chaos-corona.com
3D Support Team Lead - Corona | contact us

2024-02-12, 16:21:47
Reply #29

kenc

  • Active Users
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
You'll probably find the same issue. I did with 2022 and 2023