Chaos Corona Forum

Chaos Corona for Cinema 4D => [C4D] Bug Reporting => Topic started by: riccky on 2022-04-30, 17:49:07

Title: slicer and override mtl
Post by: riccky on 2022-04-30, 17:49:07
Hi,
Slicer doesn't work when you override mtl in render settings
Regards
Title: Re: slicer and override mtl
Post by: Beanzvision on 2022-05-02, 15:07:42
Hi there,

Thanks for reporting this. I can also confirm this and will report it immediately.
(Internal ID=889994924)