Author Topic: Varying GI between renders  (Read 454 times)

2022-01-17, 07:33:23

PastaJackal

  • Active Users
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
I had this issue with another scene where I spent hours trying to find the fault without success. In this fresh scene I'm getting the same problem where the GI shifts in value every time I render.

In the below example I move the render region down each time I restart the render to illustrate the shift in lighting. The past scene had more dramatic differences which makes it very difficult to conduct revisions on future versions of an image.

Render settings as shown


2022-01-17, 07:47:19
Reply #1

PastaJackal

  • Active Users
  • **
  • Posts: 33
    • View Profile
okie dokie, looks like I may have discovered the cause. The glass which the sunlight was passing through was made with a corona physical material. Tested with both thin and no thin selected and was getting the same error. Switched to legacy and it works fine. Might be something for the Corona team to check out if you're not already aware of it :)

2022-01-17, 13:36:49
Reply #2

GeorgeK

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 781
  • George
    • View Profile
okie dokie, looks like I may have discovered the cause. The glass which the sunlight was passing through was made with a corona physical material. Tested with both thin and no thin selected and was getting the same error. Switched to legacy and it works fine. Might be something for the Corona team to check out if you're not already aware of it :)

Thank you for reporting this, we've already have this logged.

(Report ID=CRMAX-1120)
George Karampelas | chaos-corona.com
Chaos Corona QA Specialist | contact us