Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - prince_jr

Pages: [1] 2 3 ... 5
1
Gallery / Re: MY MOON
« on: 2022-05-20, 10:11:04 »
great work, komarov! especially the snow is amazing.
how did you accomplish this? displacement, mesh, material?

2
[C4D] Daily Builds / Re: New Cosmos browser
« on: 2022-04-14, 13:55:00 »
could get it to work. my firewall sort of denied access to the cosmos browser.
sorry for confusing. corona renderer 8 and its new features is excellent.

3
[C4D] Daily Builds / Re: New Cosmos browser
« on: 2022-04-08, 17:47:16 »

Is the Chaos License Server running?
I mean, when you visit the following address: http://127.0.0.1:30304/
What do you see?


I'm logged in at chaos license server...see printscreens
am i missing something?

4
[C4D] Daily Builds / Re: New Cosmos browser
« on: 2022-04-08, 17:05:19 »
unfortunately yes. in both versionsn r23 and r25.

5
[C4D] Daily Builds / Re: New Cosmos browser
« on: 2022-04-08, 16:52:07 »
i have a problem loading cosmos browser. it shows blank (white) in c4d > see attachement
it also happens in c4d r25. corona 8, newest daily build (rc3), is installed.
no error messages while installation, nor in c4d.

does anybody have the same issue? maybe i am missing something...!?
ps: license is activated and loaded

...any idea?

6
[C4D] Daily Builds / Re: New Cosmos browser
« on: 2022-04-05, 18:53:39 »
i have a problem loading cosmos browser. it shows blank (white) in c4d > see attachement
it also happens in c4d r25. corona 8, newest daily build (rc3), is installed.
no error messages while installation, nor in c4d.

does anybody have the same issue? maybe i am missing something...!?
ps: license is activated and loaded

7
[C4D] General Discussion / Re: Corona for Apple Silicon M1?
« on: 2022-04-01, 13:17:05 »
here's what my machine rendered...see attachment (mac pro 5.1 2010, 2 x 6-core 3.46ghz, 128ram, c4d r25)

impressive render time from philw's threadripper...amazing! but i must say, piredude's mac studio ultra is fast, too. could be a venerable successor for my 12-year-old "cheese grater".

8
[C4D] General Discussion / Re: Corona for Apple Silicon M1?
« on: 2022-03-24, 14:25:40 »
@Philw ah okay. didn't know that. this brings me to additional question.
so...one day if corona renderer is native m1, will the renderer benefit more from the processor and be faster than now?

9
[C4D] General Discussion / Re: Corona for Apple Silicon M1?
« on: 2022-03-24, 10:32:57 »
hi corona-users

i think y'all should use the corona benchmark for comparison. there's only one result yet:
https://corona-renderer.com/benchmark/results/cpu/ultra

would be nice to see more users testing their mac studio like this.

for comparison:
my mac pro (5.1, 2010) 2x6 core, 3.46 ghz, 128gb ram needs approx. 2 minutes for the benchmark scene.
> i seems the new mac studio 20-core is "only" almost twice as fast...1m15s

what do y'all say about that?

10
[C4D] Bug Reporting / Re: Dual cpu speed problems
« on: 2021-09-03, 16:13:27 »
tested a simple scene...

1. rendered with texture directly in texture slot, inkl. uvw-randomizer
2. rendered with corona bitmap in texture slot, inkl. uvw-randomizer > faster, more rays, less noise, but uvw randomizer seems not to work

> mac osx mojave, c4d r23, corona v6 (hotfix 2)
   no idea how it's behaving in v7 or v8 daily builds

11
[C4D] I need help! / Re: rigged person / motion blur
« on: 2021-08-29, 19:54:23 »
okay...this is a pity. thanks for fast answering.

12
[C4D] I need help! / rigged person / motion blur
« on: 2021-08-29, 13:46:31 »
hello y'all

i'm trying to put a 3d-person (rigged) into an architectural scene. with a longer shutter speed, the person should become unsharp (motion blurred).
i did a test scene only with the person walking > see attached file.

i can't get it to work, the person is always sharp no matter what shutter speed is chosen. maybe i'm too dumb or it simply doesn't work with corona renderer?
i thank you for your help in advance.

13
[C4D] Bug Reporting / Re: Corona Image editor 7 laggy
« on: 2021-08-15, 09:47:01 »
@mmarcotic i can't make a video to showcase. i moved back to v6 (hotfix 2).

but i can give more information about my hardware:
mac pro (mid 2010), 2 x 3.46 GHz 6-Core Intel Xeon, 128gb, Radeon RX 580 8 GB,
c4d r23.110

14
[C4D] Bug Reporting / Re: Corona Image editor 7 laggy
« on: 2021-08-07, 20:35:01 »
not sure if the material editor is laggy, too.
for example...creating a normal c4d-material and loading images into the spedific slots works fluently (c4d r23). with the corona material i have to wait some seconds until material window opens and loading images into slots is slow. materials without textures can be opened fast. only materials with textures are reeeeeally slow to open.
can't remember having this in corona v6 (hotfix 2). are you aware of this?

15
[C4D] Feature Requests / Re: dirt (streaks) like vray 5
« on: 2020-11-16, 08:52:36 »
Hello could you share your Node Materiel

Thx

@leo3d see attached image. basically i did what @romullus said.

Pages: [1] 2 3 ... 5