Author Topic: Invisible light,it's possible?  (Read 13237 times)

2013-12-11, 21:10:15

radiosity

  • Active Users
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile
hello to all, I  can make an invisible light?how?
see the image
sorry for my poor language
radiosity

2013-12-11, 23:04:09
Reply #1

arqrenderz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 984
  • https://www.behance.net/Arqrenderz1
    • View Profile
    • arqrenderz
You need to put on a layer and turn it off

2013-12-11, 23:31:19
Reply #2

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 9048
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
the light has checkboxes for that
Rendering is magic.How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2013-12-12, 07:47:52
Reply #3

radiosity

  • Active Users
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile
is this?

2013-12-12, 07:59:38
Reply #4

radiosity

  • Active Users
  • **
  • Posts: 47
    • View Profile
I found it! I thought it was like v ray!!
thanks for reply
radiosity

2013-12-12, 11:00:31
Reply #5

skinny_santa

  • Active Users
  • **
  • Posts: 87
    • View Profile
another trick
if you are using a mesh and using emmision option for it but dont wanna show it in the render just right click o it go to object property and uncheck visible to camera
you will have invisible mesh light  :)



using corona before it was cool :3

2013-12-12, 11:33:22
Reply #6

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 9048
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
dude... is it REALLY that faster to take a screenshot of the settings, draw an arrow, save it, go to the forum, upload it, post it, and wait for the response than just trying to uncheck it and hitting render? ;)
Rendering is magic.How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2013-12-12, 13:25:40
Reply #7

arqrenderz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 984
  • https://www.behance.net/Arqrenderz1
    • View Profile
    • arqrenderz
but when its checked (visibility) it will cast a shadow.

2013-12-12, 14:05:29
Reply #8

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 9048
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
In this version you need also to uncheck "occlude other lights"
Rendering is magic.How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)