Author Topic: [PROBLEM] Corona 7 Not Loading  (Read 228 times)

2021-07-22, 02:31:51

Alang7™

  • Active Users
  • **
  • Posts: 29
    • View Profile
    • Behance
Hi everyone! :)

I'm trying to install the newest Corona 7 at my MAX 2021, the installation it's fine, no errors, nothing.. but once I start my MAX, it gives me two errors regarding plugins, and when the program properly show up, there's no toolbar, and the renderer engine it's not even present in the list. What could be the problem?

I tried to move plugin to the stdplugs folder, but it didn't worked. It's weird, I never had any problem with all previous versions :/

2021-07-22, 09:55:57
Reply #1

rowmanns

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 1273
    • View Profile
Hi,

It would be helpful if you could tell me which errors you get on startup?

Thanks,

Rowan
Please read this before reporting bugs:
How to report issues to us!

2021-07-22, 09:59:46
Reply #2

maru

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 10779
  • Marcin
    • View Profile
Hi, can you please try following this guide step-by-step:
https://help.c4d.corona-renderer.com/support/solutions/articles/5000694496

Please let us know if it helped or not.

2021-07-22, 17:10:57
Reply #3

Alang7™

  • Active Users
  • **
  • Posts: 29
    • View Profile
    • Behance
Hello :)

Was an error regarding the dlr plugins.. but I uninstalled again the program, cleared manually the files that was inside MAX and on AppData, and it's working now!

I'm sorry for the post, should have tried that trick before posting here :)

Thank you so much for the help! Can't wait to test the new Corona 7 :)