Author Topic: support Motion blur for change topology objects like fluid  (Read 13531 times)

2016-07-01, 10:43:40
Reply #15

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 9086
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
better question is, is it possible in 3dsmax? Does any other renderer support it? because AFAIK 3dsmax does not allow storing arbitrary data in meshes... :/
Rendering is magic.How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2016-07-01, 16:46:00
Reply #16

Siahpoosh

  • Active Users
  • **
  • Posts: 141
    • View Profile
    • Siahpoosh.Net
i thought its possible with alembic files

2016-07-03, 08:30:25
Reply #17

JCdeBlok

  • Active Users
  • **
  • Posts: 85
  • Jonathan de Blok
    • View Profile
better question is, is it possible in 3dsmax? Does any other renderer support it? because AFAIK 3dsmax does not allow storing arbitrary data in meshes... :/

Have a look at this, it allows for per-vertex extra data: http://docs.autodesk.com/3DSMAX/15/ENU/MAXScript-Help/index.html?url=files/GUID-102D2769-720E-4F73-9973-13AE18A65E90.htm,topicNumber=d30e361174

2016-07-03, 17:18:27
Reply #18

Rotem

  • Active Users
  • **
  • Posts: 64
    • View Profile
Supported in VRay as far as I can remember, if the mesh contains velocity data. I'm not sure where it's looking for that data since 3dsmax doesn't define any data storage convention for vertex velocity information, but I remember it working with stuff like Realflow meshes, PRT files meshed with Frost, Alembic, etc.

2016-07-05, 12:44:05
Reply #19

Siahpoosh

  • Active Users
  • **
  • Posts: 141
    • View Profile
    • Siahpoosh.Net
in vRay there is a solution to render alembic with correct velocity for fluid objects with vRayProxy , it can import Alembic directly inside that and then it will load velocity for rendering motionblur.
maybe we can have something similar like that in corona ?

2017-03-21, 14:10:55
Reply #20

Ondra

  • Administrator
  • Active Users
  • *****
  • Posts: 9086
  • Turning coffee to features since 2009
    • View Profile
Rendering is magic.How to get minidumps for crashed/frozen 3ds Max | Sorry for short replies, brief responses = more time to develop Corona ;)

2022-07-18, 10:13:09
Reply #21

aneta

  • Users
  • *
  • Posts: 4
    • View Profile
Hello,

I was wondering if this has ever been resolved?
Is there any way to create motion blur from flip simulations without converting to vray?
I tried assigning velocity attributes to vertices before exporting to abc but without any luck..

2022-08-22, 22:59:17
Reply #22

tradstown

  • Active Users
  • **
  • Posts: 110
    • View Profile
I'm interesting in this too. Corona team, can we get some feedback about this please?