Author Topic: Alpha 6.0  (Read 10200 times)

2016-10-03, 14:14:49

CBAS VISUAL

  • Active Users
  • **
  • Posts: 143
    • View Profile
    • Behance :
hi guys,
Just a litlle message to thanks u for ur work on this render.

The news tools are very powerful.
Keep working guys !

Rémi.

2016-10-03, 14:40:08
Reply #1

Nikola

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 478
    • View Profile
hi guys,
Just a litlle message to thanks u for ur work on this render.

The news tools are very powerful.
Keep working guys !

Rémi.

Thank you very much. We were busy with implementing quite significant internal changes to support all new features (and more will come), but we still work hard on Cinema 4D plugin for both Windows and macOS.

2016-10-03, 14:58:21
Reply #2

CBAS VISUAL

  • Active Users
  • **
  • Posts: 143
    • View Profile
    • Behance :
on Trello it's write : "Speedup adaptive image sampling"
You know the percentage rate gained ?

2016-10-04, 10:31:14
Reply #3

CBAS VISUAL

  • Active Users
  • **
  • Posts: 143
    • View Profile
    • Behance :
I have an error message that appears randomly

An internal error occured: wxWidgets Assertion failure. Please report this problem to us.
File: ..\..\src\msw\textmeasure.cpp(64)
Function: wxTextMeasure::BeginMeasuring
Condition: m_hdc
Message: Must not be used with non-native wxDCs

And i can't open corona vfb, and if a start a render it crash.

C4d r17 0.53 And A6.

2016-10-04, 10:45:19
Reply #4

Nikola

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 478
    • View Profile
on Trello it's write : "Speedup adaptive image sampling"
You know the percentage rate gained ?

It depends on the scene.

From our blog post for 3ds Max plugin (use the same core):

Adaptive image sampling that automatically focuses processing on tricky areas, resulting in even faster rendering.

and

This balances out the rendering calculations over the image to focus more processing power on tricky areas like shadows, so you don’t find yourself with a clean image but still needing more render passes as you wait for one problem area to clean up.

See more at https://corona-renderer.com/blog/corona-renderer-1-4-for-3ds-max-released/.

2016-10-04, 10:47:58
Reply #5

Nikola

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 478
    • View Profile
I have an error message that appears randomly

An internal error occured: wxWidgets Assertion failure. Please report this problem to us.
File: ..\..\src\msw\textmeasure.cpp(64)
Function: wxTextMeasure::BeginMeasuring
Condition: m_hdc
Message: Must not be used with non-native wxDCs

And i can't open corona vfb, and if a start a render it crash.

C4d r17 0.53 And A6.

Thank you for bug report. Is there any dialog allowing you to save crash report after crash?

2016-10-04, 10:57:23
Reply #6

CBAS VISUAL

  • Active Users
  • **
  • Posts: 143
    • View Profile
    • Behance :
no dialog ..

But it's when i change my interface. Exemple :

I run c4d with my default interface, run vfb : work
i change to modeling interface, can't run vfb. Try a render : Crash

2016-10-04, 11:02:12
Reply #7

Nikola

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 478
    • View Profile
no dialog ..

But it's when i change my interface. Exemple :

I run c4d with my default interface, run vfb : work
i change to modeling interface, can't run vfb. Try a render : Crash

Thak you for clarification. Working on it now.

2016-10-04, 11:45:23
Reply #8

joco

  • Users
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
is there already a alpha 6 out there?
I would like to test it! Is that possible?

by the way: I love corona! Cant wait to buy the first official release!

2016-10-04, 11:48:23
Reply #9

CBAS VISUAL

  • Active Users
  • **
  • Posts: 143
    • View Profile
    • Behance :
Before we can do a region render directly in the 3d view, without vfb.Now it crash directly.

All the renders have to be done with VFB now ?
« Last Edit: 2016-10-04, 12:47:36 by nikolat »

2016-10-04, 12:47:46
Reply #10

Nikola

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 478
    • View Profile
Before we can do a region render directly in the 3d view, without vfb.Now it crash directly.

All the renders have to be done with VFB now ?
No, this is bug.

2016-10-04, 12:52:34
Reply #11

Nikola

  • Corona Team
  • Active Users
  • ****
  • Posts: 478
    • View Profile
is there already a alpha 6 out there?
I would like to test it! Is that possible?

by the way: I love corona! Cant wait to buy the first official release!

Daily build of A6 not "final" release of A6 is out. If you want to test daily builds to help us with betatesting please send your email address to tomsu@corona-renderer.com.

2016-10-05, 22:30:59
Reply #12

shane_w

  • Active Users
  • **
  • Posts: 130
    • View Profile
After playing with the OS X A6 release for a few days I just wanted to say great job!  A very nice first release that for the most part works very well.  I am very excited for future feature / bug releases.

Keep up the fantastic work!

-Shane

2016-10-16, 09:25:39
Reply #13

bs

  • Active Users
  • **
  • Posts: 45
    • View Profile
    • bildstaerke | raumstaerke
hi there,

me too wanted to say thx for this awesome release -  a huge move forward! it gives hope that soon we there wil be a stable thing :)

win 10 | asus z10pe-d8 ws | dual xeon e5-2786w v4 | 128gb kingston 2400 ecc | 2080ti | samsung ssd 940 evo | asus pa329
c4d r20+r21 | sketchup | vectorworks
working alone, with my girlfriend, in cooperation and with freelancers for our own projects and for externals

2016-10-25, 12:06:32
Reply #14

voxelz

  • Active Users
  • **
  • Posts: 17
    • View Profile
How do you solve object motion blur?
When using this all render instances are moved to their axis center?

Cheers